Çöp Kutusu bölümü temizlendi

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Çöp Kutusu bölümü temizlendi
Çöp Kutusu adlı forum bildiğiniz üzere, konuları silme amaçlı bu bölüme taşıdığımız bir bölüm yıllardır ve yaklaşık 9 yıldır silinmesi istenen tüm konular burada atılıp birikmiş durumda.

Son mesaj 1 Ocak 2014 den önceki buraya taşınmış tüm konular sitemiz veritabanından kalıcı olarak silinmiştir, yaklaşık 300bin mesaj kayıplara karıştı 150bin konudan oluşan çöp arşiv ancak boş yere zaten veritabanında yer kaplamaması daha doğru. Bundan sonra aylık bazda temizlemeyi düşünüyorum arada.

Buraya konuları neden alıyoruz öyleyse sorusuna cevap vereyim sorulmadan; amaç kural dışı veya aynı içeriğe sahip konuların tespit edilmesiyle kalıcı olarak silmek degil geçici olarak üyelerin gözü önünden konuyu kaldırmak ve sitede gösterime sunmamak. Daha sonra herhangi bir yöneticinin konuya bir sikayet baglantısından veya üyenin bilgi istemesi gerektigi durumlarda bakması için, veya daha sonra konuyu geri alabilmek adına oldukça kullanışlı bir sistem oldu yıllardır ve öyle olmaya devam edecek.

Kalıcı olarak silinmesine karar verdiginiz tüm konular, aynen ÇÖP KUTUSU na taşımaya devam (tabiki "taşınma izi" bırakmadan)

Bilgilerinize..

Not: Bu sitenin genel istatistiklerini etkilemeyecek, zaten site hiçbir zaman buradaki konu ve mesajları mesaj sayısı olarak değerlendirip saymıyordu.

• Beğen
Tepkiler: Nextman, OttomaN TigeR, bulutsuzgece ve 7 diğerleri

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sitede az da olsa rahatlama olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Arada illegal içerik lazım olduğu zaman bakıyorduk :bleh:
Performansa katkısı olacaksa iyi olmuştur ya :)

• Beğen
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yılların arşivi gitti :D

• Beğen
Tepkiler: noss_bar, OttomaN TigeR, L-LumieRe ve 1 kişi daha
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Oradan ne yararlanmisligim vardir ya... Siteyle basabastir =D

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Şehriyar
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Sildigine pisman edecez simdi adami:)

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
Yasa ďışı içerik bulmak için kullanıyidum :Ď Neyse torrentten devam :ehe

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Sağlam konuları bıraksaydın ki :D ara sıra göz atıyorduk. İyi olmuş iyi eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Buğra
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Çöp kutusu demişken, şu konu onaylarındaki sil seçeneğini otomatik çöp kutusuna yönlendiren bir sistem yapsak desem kovalar mısınız beni? :)

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, papakudioflu ve Buğra
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Çöp kutusu demişken, şu konu onaylarındaki sil seçeneğini otomatik çöp kutusuna yönlendiren bir sistem yapsak desem kovalar mısınız beni? :)
Aslında düşünüyorum su yazılımın tam teknik kısmını çözdükten sonra böyle şeyler yapabiliriz

• Beğen
Tepkiler: Praetor, OttomaN TigeR, papakudioflu ve 2 diğerleri
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
İllegal ne lazımsa temin edilir Aganın yeri :eller:.Eline sağlık @Ozan bizim işler açılır :D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe, Kurtuluş40, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende aynı şekilde illegal için giriyordum :D

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İllegal ne lazımsa temin edilir Aganın yeri :eller:.Eline sağlık @Ozan bizim işler açılır :D
abi kendi koyduğum rar şifresini unuttum var mı bunu kıracak program :D tahmine hatırlıyorum ama 1-2 karakter yanlış giriyorum muhtemelen bütün kombinasyonları denedim yok olmuyor :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
abi kendi koyduğum rar şifresini unuttum var mı bunu kıracak program :D tahmine hatırlıyorum ama 1-2 karakter yanlış giriyorum muhtemelen bütün kombinasyonları denedim yok olmuyor :D
Pm at banada unutmayim var bir program yarin gec gelcem Yine ama denersin.Seminerin son gunu bitsede banada eziyet bitse.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Üst Alt