bulutsuzgece
Üye
-
Konu Sahibi
-
deneme sürümü zaten var şuan kuruyor bendeahh be keşke deneme sürümü de olsaymış
deneme sürümü zaten var şuan kuruyor bende
ben şimdi denedim bağlandısonradan gördüm, kurdum ama bağlanamadım ben. Arkadaş androidle bağlandı ama ben bağlanamadım.
PC de çıkan İP adresini yazmıyor muyuz telefona. Yazıyorum bağlan diyorum bağlanmıyor.ben şimdi denedim bağlandı
PC de çıkan İP adresini yazmıyor muyuz telefona. Yazıyorum bağlan diyorum bağlanmıyor.
google programın ismini yazıp kendi sitesinden indirdiğiniz programda sadece çıkan ip kısmını telefona yazıp baglan dediniz zaman yapması gerekiyor, arada bende de kendiliğinden attı ama fena değilPC de çıkan İP adresini yazmıyor muyuz telefona. Yazıyorum bağlan diyorum bağlanmıyor.
Hallettim tamam.google programın ismini yazıp kendi sitesinden indirdiğiniz programda sadece çıkan ip kısmını telefona yazıp baglan dediniz zaman yapması gerekiyor, arada bende de kendiliğinden attı ama fena değil
Ben indirdim ama bağlanamadım,pc uygulamasında çıkan my local ıp nosunu telefondaki boşluğa yazıyorum ama bağlantı sağlanmıyor bir türlü
Onuda yaptım,örneğin pc deki 1247 teldekini de aynısı yaptım sonuç hala olumsuz,ne beceriksizim yaPort ayarını yaptınız mı?
Telefondaki uygulamada "Settings"e girerek port ayarını bilgisayardaki uygulamanın port ayarı ile aynı yapın
Onuda yaptım,örneğin pc deki 1247 teldekini de aynısı yaptım sonuç hala olumsuz,ne beceriksizim yayaşlandıkmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?