Control Freak (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
    Konu Sahibi
Control Freak (Resimli Anlatım)
Arkadaşlar 3 yıldır kullanıyorum ve harika bir program

Sadece S60,OS7 ler için geçerlidir.
(6600,6630,6670,7610,6680,6681,N70,N72)

Bluetooth ile bilgisayarınıza bağlanıp Masaüstü, Mause ve winamp'ı direkt olarak kontrol ediyorsunuz
Önce yükleyip çalıştıralım;

İlk önce Bluetooth cihazını bilgisayara takıp tanımasını tamamlıyoruz ve çalışır vaziyette olduğunu bir dosya aktarımı yaparak kontrol ediyoruz.

Şimdi yapılandırmamızı profesyonel olarak yapalım ki problem çıkmasın

Önce bilgisayarımız ile telefon arasındaki bağlantıda problem olmaması için dosya aktarımında telefonumuza kendi belirlediğimiz bir şifre ile bağlantı kuralım ve telefonumuzun bluetooth menüsünde bilgisayarımızı yetkili atayalım

şimdi bilgisayarımızdan bluetooth simgesine tıklayıp bluetooth ayarlarını açalım,

ilk resimdeki gibi telefonumuz bilgisayara kayıtlı ise ikinci resimdeki ekrana geçelim

Buradaki seçenekleri aynen resimde olduğu gibi işaretleyelim

burada ekle butonuna basalım ve gelen bağlantıyı aygıt başlatır seçeneğini işaretleyip
tamam butonuna basalım,

Telefonumuz için bulduğu com port 3 4 5 6 hangisi olur farketmez alttaki resimde görülen com port hangisi ise Control freak bu port üzerinden bilgisayarımızı kontrol edebilecek, bu port numarasını unutmayın.
Bu ekranı gördüğünüzde bağlanmak için herşey hazır demektir, tamam butonuna basın

Şimdi Rar içinden çıkan Control freak.exe yi çalıştıralım ama Winamp kapalı olsun, unutmayın Winamp yoksa programı kuramazsınız ve program ancak Winamp açıkken bilgisayarınızı kontrol edebilir.

Program yüklendikten sonra Winamp açılır ve masaüstüne Controlfreak.sis adında telefonunuza gönderilmek üzere programın kontrol merkesi gelir
ama bunu kullanmayın, rar içerisinde verdiğim sis dosyasını hem Türkçeye çevirdim hem de - işlemini tamamladım,

Önce bu sis dosyasını telefonunuza gönderin ve kurun ardından Winamp'ın Preferences(Tercihler) bölümünü açın
Bu bölümde General purpose (Genel amaçlı) sekmesini bulun (Alttan 3 üncü olmalı)
Resimde göründüğü gibi Control Freak Plugin e çift tıkladığınızda çıkan bu küçük pencerede search butonuna basın, birkaç port bulabilir ama siz telefonunuzla bağlantı kurmak için önceden belirlenmiş port u işaretleyin ve start server a basın

Ok a basıp bu ekrandan çıkın ve Talafonunuzdan Control Freak ı çalıştırıp bağlanın

Birkaç ekran alıntısı ile bağlantının gerçekliğini ve işlevselliğini de görebilirsiniz:

Bağlandıktan hemen sonraki ilk eran, Winamp'ın kontrolü sizde:

Seçeneklerden resimdeki bölüme ulaşın ve Ekranı kotrol edin:

Alıntı değildir resimlerden Programa kadar tamamen kendim hazırladım
Teşekkürü esirgemezsiniz diye düşünüyorum

Programla beraber gelebilecek olası sorulara cevap verebilirim ama peşinen söyleyeyim 100 yada 300 mt bluetooth aparatınız varsa çok ama çok işe yarıyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: abdulbaki123, ASK23, bvahapzade ve 5 diğerleri

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Eline sağlık orhan usta süper hazırlamışsın...

efesppp

efesppp

Üye
cep pc ye bağlanamıyo kardeşim N70 var bende ama dediklerini harfiyen yaptım ama bağlanmıyo yinede emeğe saygıı

toprakumit

toprakumit

Üye
Kankam döktürmüşsün gene eline sağlık :spr

DaRkRaiN

DaRkRaiN

Üye
teşekkürler arkadaşım çok güzel bi paylaşım

eline sağlık

tcimiz

Üye
cidden teşekkürler ne zamandır bu programı aryodum. iki sene önce birinde görmüştüm 4 aydır yeni bilgisayar aldım
sırf bu özellik için bluetooth aldım. bulamıyodum
çok saol.

asepsi

asepsi

Üye
çok iyi sağolasın. anlatım da süper..

onur027

onur027

Üye
dostum güzel paylaşım.ama birşey sorucam.telefonum 6630.masa üstü kontrolünü renk ayarını yükseltince program kapanıyorsenin gösterdiğin resimde gayet net.neden öyle oluyor?

--------------- Ekleme ---------------

ScreenSaver-Menü-SysAp-telefon-autolock-My Assistant.arka planda bunlar çalışıyor.ilgilendiğin için teşekkür ederim

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım My asistant
Çünkü diğerleri sisteme ait, Autolock olmaz sanırım çünkü az yer kaplıyor ram üzerinde

MUHSins5

Üye
arkadaşım öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ediyorum. ancak ben 6600 kullanıyorum dediklerinin hepsini bire bir uyguluyorum ancak telefondan programı çalıştırıp bağlan dediğimde bilgisayarla bağlantı kuramıyorum. yardımcı olursan sevinirim

geçiş anahtarının olmaması problem olabilirmi. telefonu bt den kaldırıp yükledim geçiş anahtarını etkin yapmak için ama kabul etmedi

you-sufe

Üye
Birader İlacı varsa verebilir misin...? Lütfen !!!

burak1000

burak1000

Üye
hadi bakalım bizde bir kullanalım :D

vagrant_sweety

vagrant_sweety

Üye
kardeş bu alemin bir numarasısın eyvallah

kardeşş on numarasın eyvallah

CryDaqqeR

CryDaqqeR