Şehriyar
Üye
-
Konu Sahibi
-
CONTRACT KILLER: ZOMBIES v3.0
Google çevirisi:
Gerekli android sürümü:
2.1+
Market linki:
İndirme linki:
Google çevirisi:
Kod:
Sen sayabilirsiniz daha fazla suçlu öldürdü. Şimdi kıyamet yüzleşmek ve zombi binlerce darbe zamanı! Zombies: Eğer Sözleşme Killer getirdi ekibinden SÖZLEŞME KILLER geliyor.
"Bugün sadece başka bir gün. Horde yarın görmek için şanslı oldum. Hızlı geldim, hiç ortada yokken geldiğinden beri. Zombies! Ölü eti yürüyorum. Ben sadece onları ... ve Öldürmeye devam 'kill' em.
Ben bir kahraman değilim ... sadece hayatta kalmaya çalışıyor. Yaptığım budur, çünkü bana "Shooter" diyoruz. Çekim zombi Ben iyiyim tek şey ... ve ben iyi değilim. Lanet olsun iyi. "
Yolunuz her zombi kesim ise, malzeme üzerinde çorap sivilleri kurtarma ve güvenlik onları sağladı, zombi musallat şehir infiltre ederek insanlık kalıntıları edin!
ZOMBIE BEYİNLER PATLAYAN bu gün sahip olabilir, sadece iyi eğlenceler hakkında!
Hayatta Kalanlar YARDIM ve o kaynağı çalışır ve özel görevler geçtikçe Evelyn yardımcı.
Keskin nişancı tüfekleri, saldırı tüfek ve bomba atar gibi AWESOME ZOMBIE ÖLDÜRÜLMESİ SİLAHLAR ve dişli bir cephanelik inşa edin!
Amacı ve Headshots ve ÇOK öldüren bonus toplamak al!
Bu sürümde neler var:
BÜYÜK YENİ 3.0 UPDATE!
Içinde helikopterlerden bombalamaya zombi için gökyüzüne götür!
Yeni Silahlar!Yoldaş roketatar ve MP-924s Çift.
Zombi Yeni ırklar görüşlü olan, onları dışarı alır!
Yeni Uçak Gemisi yerde Undead Hunt.
Yeni kontrol seçenekleri gibi Yangın ve Kontrol Hassasiyet için dokunun olarak, Ayarlar Menüsü şimdi mevcuttur
Her zaman olduğu gibi, sizin 5 yıldızlı yorumlar güncellemeleri gelmesini sağlayacak! Size Sözleşme Killer oyun bir harika zaman var umut: Zombies 3.0!
Gerekli android sürümü:
2.1+
Market linki:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirme linki: