Conte: "Şikeden haberim yok"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Conte: "Şikeden haberim yok"
Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, Siena'da görev yaptığı sırada herhangi bir şike olayından haberinin olmadığını tekrarladı.

42 yaşındaki çalıştırıcının evi, 30 Nisan 2011 günü Novara karşı oynadıkları Serie B maçının sonucuna dair şike yaptığı iddiasıyla pazartesi günü polis tarafından aranmıştı. Soruşturmayı yürüten Cremona savcısından saklayacak bir şeyi olmadığının belirten Conte, Siena'nın geçtiğimiz sezon Serie B şampiyonluğu ile sonuçlanan sezonunda kural dışı bir şey yaşanmadığının altını çizdi.

Conte, pazartesi günü basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Gerek oyunculuk, gerekse teknik direktörlük geçmişim çok şey anlatıyor. Takım arkadaşlarıma da, oyuncularıma da rakiplerime de danışabilirsiniz. Fakat bütün dürüstlüğüm ve içtenliğimle söylemek zorundayım ki, tamamen haksız ithamlara maruz kalmış durumdayım. Geçen sezon çok çalışarak Siena'yla üst lige çıkmayı başardık. Olağanüstü bir sezondu ve gerek kendimin, gerekse oyuncularımın bu süreçle bir alakası yok." şeklinde konuştu.

Öte yandan Juventus'un defans oyuncusu Leonardo Bonucci'nin de 2009-2010 sezonunda eski takımı Bari ile Udinese arasında oynanan Serie A maçı ile ilgili olarak şüpheliler arasında yer aldığı kaydedildi.

Juventus Başkanı Andrea Agnelli ise, gerek Conte'nin gerekse Bonucci'nin adının soruşturmada yer alması ile ilgili sert açıklamalar yaptı.

"Conte ve Bonucci'nin arkasındayız"

Agnelli, yaptığı açıklamada, "Bu, futbolun karanlık yüzü ve biz de olanları endişe ve üzünütyle takip ediyoruz. Antonio Conte olayların bir parçası değil. Okuduklarımıza göre onun olanlarda bir rolü yok. Onun doğruluk ve dürüstlüğe bağlı değerlere sahip olduğunu biliyoruz. Juventus kulübü olarak ve şahsi adıma da söylemek isterim ki Conte'nin ve Bonucci'nin arkasındayız. Umarım Leo harika bir Avrupa Şampiyonası geçirir. Antonio da bizim teknik direktörümüz ve Şampiyonlar Ligi'nde bizi başarıdan başarıya sürükleyecek. " dedi.

Bu ay başında Conte, sezon başında geldiği Juventus kulübüne 2003 yılından beri ilk resmi şampiyonluğunu kazandırmıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
378
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
370
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
423
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
285
Haydar


Üst Alt