Concord Smart Pad - S (C-706) sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

franklinda

franklinda

Üye
    Konu Sahibi
Concord Smart Pad - S (C-706) sorunu...
Concord Smar Pad - S tableti var yeğenimin yüz tanıma ile açılıyor ama bir türlü desenli şifreden açamıyoruz tutmuş kendinin bile hatırlamadığı bir şey yapmış şifresini derdi şifreyle ayarla oynamak elektronik aletleri bozmak buna açık halde her hangi bir yazılımla reset atma şansımız varmı desen şifresini devre dışı bırakmak mümkünmü yada bir şekilde çünkü yüz tanımada beş on denemede ancak tanıyor onun içinde her üç denemede yeniden başlatıyoruz televizyondan almış babası bir işe yaradığını da söyleyemem şarjı hemen bitiyor maalesef ayrıca usb si çok zor çalışıyor maalesef bazen görüyor bazen görmüyor cihazları sitesinde bir yazılım verilmiş ama benim sistem windows 8.1 64 bit ve program hiç çalışmıyor reset atamıyorum çeşitli tuşlara basın falan deniyordu denemedik yol kalmadı yüz tanıma kilitlenmişti 52 deneme yapıldığı için ancak o her seferinde 3 deneme hakkı verip sonra komple kapat aç tekrar 3 defa dene şeklinde bir şeylere müsaade etmeye başladı o kadar reset denemelerinden öncesinde hiç o ekranı açamıyorduk yüz tanımaya geçmiyordu buna ne yapabiliriz...

anilari35

anilari35

Üye
sıfırlanabilir fakat içindeki bilgilerin hepsi gider tableti kapatın ses kısma+power tusuna yaklaşık 10sn basılı tutun recovery moda girecek ordan tableti sıfırlayın ilk aldıgınız güne dönecektir
Dip Not:İçinde özel bilgileriniz varsa sıfırlamadan önce yedekleyin

franklinda

franklinda

Üye
    Konu Sahibi
maalesef o yöntemle hiç bir şey olmuyor ses kısma + pover ile ses kısma açma ve pover ile ses açma ve pover ile sonuç alamadım hiç bir şekildeScreen Lock Bypass Pro bunu kaldırıyormuş birisi bulabilir mi arıyorum ama ücretsiz bulamadımyardımcı olabilecek yokmu uygulama ile deneme yapıyorum bedava sürümü işe yaramıyor maalesef

Üst Alt