Conceiçao Beşiktaş Için Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maavii

Üye
    Konu Sahibi
Conceiçao Beşiktaş Için Geliyor


Conceiçao Beşiktaş için geliyor

Galatasaray’dan olaylı bir şekilde ayrılıp Panathinaikos’un yolunu tutan Flavio Conceiçao, aradığı mutluluğu Yunanistan’da da bulamamıştı. Sözleşmesi 2008’e kadar sürmesine karşın Yunan Kulübü ile anlaşarak mukavelesini karşılıklı olarak fesheden Brezilyalı ön liberonun yeniden İstanbul’a dönmesi artık an meselesi... Sambacı, transferi için Beşiktaş ile ön görüşmede bulunan menaceri ile birlikte bugün İstanbul’a geliyor.

Teklif: Oyna, kazan
Kara Kartallar bu transfere hayli sıcak bakıyor. Çünkü Jean Tigana’dan onay alındı. İlk başvuruyu, Conceiçao’nun menaceri yaptı. Bonservis problemi yok ve üstelik Türk Futbolu’nu da çok iyi tanıyor. Beşiktaş Yönetimi, Conceiçao’ya maçbaşı para teklifi yapacak. Bu arada transfer olması halinde orta alanda birlikte forma giyecekleri Kleberson da Conceiçao transferinde arabulucu görevini üstlenecek.

KİMDİR?
Adı: Flavio Conceiçao
Doğum tarihi: 12.06.1974
Yaşı: 31
Boyu: 1.78
Mevkii: Ön libero
Milli: 70 kez
Oynadığı takımlar: Palmerias, Deportivo, Real Madrid, Borussia Dortmund, Galatasaray, Panathinaikos

Kaynak : Fanatik
 

yitik savaşçı

Üye
Conceiçao Galatasaray'da futbolcu arkadaşları ile kaynaşamamıştı... Geçen gün Tümer Star Televizoyonu'nda yaptığı söyleşide; sezon sonu ayrılacağını, şuanki kadrodaki oyuncuların 100. yıldakine oranla birbirlerine daha az saygılı olduklarını ima etti. Ben bu sözlerden Beşiktaşlı futbolcularda birlik olma duygusunun kalmadığını anladım. Conceiçao'nun Galatasaray'daki geçmişi, Beşiktaş'ın şuanki kadrosunun ruhsuzluğu göz önüne alındığında yanlış transfer gibi gözüküyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
365
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
228
DiaBLoS
India
Cevap
6
Görüntüleme
464
fireman87
Cevap
3
Görüntüleme
835
fireman87
DiaBLoS
Cevap
4
Görüntüleme
501
Mert


Üst Alt