Compeq Multitouch 4g Hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ghostys

Üye
    Konu Sahibi
Compeq Multitouch 4g Hakkında ?
Arkadaşlar öncelikle Compeq firması güvenilir midir ve ürünleri kalitelimidir onu sormak istiyorum.yani piyasada başka bu tip telefon satan firmalar var ama güvenemedim compeq ten alanlar olduğunu gördüm.

Ve Compeq'in sitesinde Multitouch 4g adlı ve capactive 4g adlı 2 model var bunların hangisi daha iyidir ve farkı nedir ?

iSouLLeSs

Üye
Merhaba dostum iphone 4 klonu olarak aylar boyunca bircok telefon arastırdım ve sonunda compeq firmasından almaya karar verdim,
Compeq firmasını gayet ilgilenen güler yüzlü bir firma telefonumu yaklasık 1bucuk ay once Compeq sirkeci subesinden elden teslim ile aldım Aldığım model Compeq Capacitive 4G telefondan memnunum birebir iphone 4 kendi gözlerimle gördüm ve karsılastırdım dıs kasa tamamen iphone 4 ile aynı gördüğüm eksilerinden bahsedeyim

1bucuk aydır 0.facebook üzerinden internete bağlanamıyorum bu problemi mail üzerinden bildirdiğimde bana turkcell gprs ayarları icin ip değiştirdiğini sorunun kısa zamanda halledileceğini söylediler fakat bir gelişme yok

diğer bir eksi tarafıda telefonda bazı kısımlar ingilizce ve kamerası gerçekten kötü 2mp değil sanırım 1.3 mp fotograf cekerken eh işte diyorsun da video kaydında berbat baska bir problem göremedim ben telefondan memnunun 450tl verdim 2 yılda garantisi var . multitouch da capacitive modelin bi alt modeli onun hakkında pek yorum yapamıycağım .

Eğer alırsanız güle güle kullanmanız dileğimle saygılarımla.

ghostys

Üye
    Konu Sahibi
Bilgiler için çok teşekkürler, Bende compeq ten almaya karar verdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...