CommsLauncher Widget Bars Vitan04

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Açıklama:
grafik modifikasyon widget rehber grupları ile düğmeleri hızlı erişim için en sık kullanılan yollar iletişim. Basarak herhangi bir kişi için bir widget düğmeleri görünür zil sesi, mesaj vb. tarzı konular Bars.

Yazar değişiklik:
Vitan04(Vitali).

Uyumluluk: Belle, Belle Refresh, Belle FP1&FР2.
Durum: Retail. Dosya imzalı değil.
Test: Nokia C7 ve Nokia 500. Tüm Belle Refresh.
Kurulum:
*.sis
- Standart kurulum.
Arşiv:
sis paketi.
P. S.:
- widget boyutu 8х2.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Teşekkürler abi yalnız bir bitmedi ne çok şey şey varmış bu Bars ın :D Demişken abi hani Dark Nexus Style Toogle Set vardı ya, onun yeni versiyonu çıkar mı? Mifler çözünürlüğü çok iyi gibi gelmedi bana :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler abi yalnız bir bitmedi ne çok şey şey varmış bu Bars ın :D Demişken abi hani Dark Nexus Style Toogle Set vardı ya, onun yeni versiyonu çıkar mı? Mifler çözünürlüğü çok iyi gibi gelmedi bana :)
bitti daha gelecek birşey kalmadı :) kastetmiş olduğun set link ver bakalım

Eduardo58

Eduardo58

Üye
bitti daha gelecek birşey kalmadı :) kastetmiş olduğun set link ver bakalım
Konu bu herhalde yenisi gelmemiştir ama bir şey sormak istiyorum abi hani paylaştığın screenlock.mif ler var ya, ben denedim de bu analogclock.mif in ismini screenlock.mif yapıp resource/apps a atınca oluyor ama bu sefer de kilit ekranındayken gelen arama ve mesajların yanındaki simgeler beyaz görünüyor. Nasıl düzeltebilirim? screenlock.mif için analogclock.mif üzerinde farklı bir işlem mi yapmak gerek? Link: Dark Nexus Widgets by achambo - MaxiCep

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Konu bu herhalde yenisi gelmemiştir ama bir şey sormak istiyorum abi hani paylaştığın screenlock.mif ler var ya, ben denedim de bu analogclock.mif in ismini screenlock.mif yapıp resource/apps a atınca oluyor ama bu sefer de kilit ekranındayken gelen arama ve mesajların yanındaki simgeler beyaz görünüyor. Nasıl düzeltebilirim? screenlock.mif için analogclock.mif üzerinde farklı bir işlem mi yapmak gerek? Link: Dark Nexus Widgets by achambo - MaxiCep
isim değiştirme ile olmaz screen lock dosyasını sis connect ile açıp düzenleyebilirsin :) diğer konu @achambo Semih'in konusu güncelleme yapacağını sanmıyorum yine de kendisine sorabilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: achambo ve Eduardo58
Eduardo58

Eduardo58

Üye
isim değiştirme ile olmaz screen lock dosyasını sis connect ile açıp düzenleyebilirsin :) diğer konu @achambo Semih'in konusu güncelleme yapacağını sanmıyorum yine de kendisine sorabilirsin :)
Tamam sorarım abi peki Siscontent ile hangi işlemi yapmalıyım? Uzun süredir kullanmıyorum, neredeyse unuttum. Daha bilgisayarım da gelmedi, şu an dükkandayım zaten burada da Siscontents yüklü. Bir zahmet yardım etsen bu konuda? :)

• Beğen
Tepkiler: achambo ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sorarım abi peki Siscontent ile hangi işlemi yapmalıyım? Uzun süredir kullanmıyorum, neredeyse unuttum. Daha bilgisayarım da gelmedi, şu an dükkandayım zaten burada da Siscontents yüklü. Bir zahmet yardım etsen bu konuda? :)
mif dosyasını bir klasör oluşturup içine at sonra sis connect ile aç tekrar mif dosyasını seçerek değiştirmek istediğin ikonları değiştir

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58
achambo

achambo

Üye
@asigsasi abi sınava az kaldı pcye girmiyorum girsem de program var mı bilmiyorum

Siscontect ile yapılır analog clock mifdeki arka plan svg dosyasını çıkarıp screenlock mifdeki ile değișirse olur:)

@Eduardo58

yaptım abi konuya eklersen iyi olur:)

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58 ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
@asigsasi abi sınava az kaldı pcye girmiyorum girsem de program var mı bilmiyorum

Siscontect ile yapılır analog clock mifdeki arka plan svg dosyasını çıkarıp screenlock mifdeki ile değișirse olur:)
sorun o değil senin toggle setin yenisini istiyor olması :)

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
sorun o değil senin toggle setin yenisini istiyor olması :)
abi o iş zor ya vakit yok ki:) kaç aydır telefon kullanmıyorum kurban bayramı arefesi bozuldu geçen hafta yeni geldi anneme verdim şuan:)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
abi o iş zor ya vakit yok ki:) kaç aydır telefon kullanmıyorum kurban bayramı arefesi bozuldu geçen hafta yeni geldi anneme verdim şuan:)
ben biliyorum durumu Can @Eduardo58 kardeşimiz de öğrenmiş olur :) yine de teşekkür ediyorum sana :)

• Beğen
Tepkiler: achambo ve Eduardo58
Eduardo58

Eduardo58

Üye

@Eduardo58

yaptım abi konuya eklersen iyi olur:)
@achambo hâlâ bilgisayarım gelmedi :D Gelince şu miflerle uğraşmayı öğretsen çok iyi olur :)

• Beğen
Tepkiler: achambo ve asigsasi