Comms Launcher Widget v1.00(0) Unsigned

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Comms Launcher Widget v1.00(0) Unsigned
Hızlı erişim tuşları ile temasların Widget grupları. Herhangi bir temas düğmesine tıklayarak alınan widget aramaları, mesajları, vb görünür.

Ekli dosyalar

Tepkiler: MaxipmaN, yaren_dede, jatvalca ve 1 kişi daha

Tuba

Üye
Teşekkürler

jatvalca

Üye
ooo süper uygulama
emeğe saygı teşekkürler kardeşim

Tepkiler: najanaja

OG_Ömer

Üye
Resimdeki saat widgetini bulabilirmisin

Tepkiler: marcelo48
teşekkürler güzel birşeye benziyorda tam olarak anlamadım one contact widget tarzı birşeymi ?

serecans

Üye
teşekkürler

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler güzel birşeye benziyorda tam olarak anlamadım one contact widget tarzı birşeymi ?

tel yazılımdan geldiği için rehber sıfırdı yeni denedimhani telin normal favoriler var ya 4 tane kişi seçiyon bu da aynı favori 4 kişi seçiyon ama tek fark tel in orjinalinde kişiye tıklayınca rehber bilgisine giriyo ya bunda kişiye tıklayınca önizlemedeki gibi üstünde 3 seçenek çıkıyo arama msj gönderme ve rehberdeki bilgisini görüntüleme işte öyle bişey umarım anlatabilmişimdir

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

rica ederim.

Tepkiler: Mad EagLe

anlatabildin dostum hoşuma gitti indiriyorum hemen teşekkürler

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

anlatabildin dostum hoşuma gitti indiriyorum hemen teşekkürler
iyi o zaman bence de telin orjinal favorilerinden daha kullanışlı dirket arayabiliyor yada msj gönderebiliyosun. rica ederim güle güle kullan kardeşim.

iyi o zaman bence de telin orjinal favorilerinden daha kullanışlı dirket arayabiliyor yada msj gönderebiliyosun. rica ederim güle güle kullan kardeşim.
evet yükledim oldukça başarılı resme bakınca ekranda çok yer kaplıyor sandım ama orjinali gibi bir sıra kaplıyor orjinalinde kişi kartına giriyor ve arka planda kalıyor bunda öyle değil one contack kullanıyordum ondada sadece 1 kişi ekleniyor bir sıraya zaten 4 ekran kullanıyorum anca sığıyor iyi oldu bu

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
kullanışlı bir uygulama. emeğine sağlık.

ya çok kullanıyordum bunu cfw yükledim dün şimdi yüklenmiyor bir tek bu yüklenmedi

dostum güzel paylaşım geçen bunu araştırdım bulamadım

hizan

Üye
teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...