Öneri Combofix Nasıl Kaldırılır ? Combofix Nasıl Silinir?

Sponsorlu Bağlantılar

BuharaliFM

BuharaliFM

Üye
    Konu Sahibi
Combofix Nasıl Kaldırılır ? Combofix Nasıl Silinir?
ComboFix Nasıl Kaldırılır

ComboFix Nasıl Kaldırılır

Unutmayın ki ComboFix’i sisteminizden kaldırdığınızda programın yarattığı tüm yedekler ve karantinalar da silinmektedir. Bu nedenle bilgisayarınızın tamamen düzgün çalıştığından emin olmadan programı kaldırmanızı önermiyorum.

Windows XP’de Combofix’i kaldırmak için “Başlat” tuşuna bastıktan sonra “Çalıştır” menüsüne girerek tırnaksız olarak şunları yazmanız gerekiyor “combofix /uninstall”. Daha sonra Tamam tuşuna basarak silme işlemini başlatabilirsiniz. Combofix ve /uninstall kelimeleri arasında bir adet boşluk olduğunu unutmayın.

Windows Vista/7’de ComboFix’i kaldırmak için yine Başlat menüsünü açtığınızda karşınıza çıkacak olan“Programları ve dosyaları ara” kısmına “combofix /uninstall” yazarak karşınıza çıkan silme uygulamasını açmalısınız.

Artık ComboFix sisteminizden tamamen silinmiş halde ve temizlenmiş bilgisayarınızı güvenle kullanıp masaüstünüzde yer alan ComboFix.exe dosyasını da gönül rahatlığı ile silebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Uhops

Uhops

Üye
Win8'de nasıl olacak?

BuharaliFM

BuharaliFM

Üye
    Konu Sahibi
Uhops

Uhops

Üye
Doğrudur, Ben 8 kullamıyorum. Verdiğim Bilgide ComboFix'in Kendi Açıklaması. Kusura Bakma
Biliyorum daha önce denemiştim NoT support hatası aldım. Şimdi pc tekliyordu bidaha deniyim dedim çalıştı :)combofix /uninstall işe yaradı :tşk:

• Beğen
Tepkiler: BuharaliFM
BuharaliFM

BuharaliFM

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: GDDR5
marist

marist

Üye
Teşekkürler bilgi için.