Combat arms eu oyuna giriş sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pixelist

Üye
    Konu Sahibi
Combat arms eu oyuna giriş sorunu
Combat arms ue yu resmi sitesinden indirdim sorunsuz indi sorunsuz yüklendi oyuna giriş yaptım now loading yazısından sonra oyun birden kapandı bu sorun hep oluyor kaç defadır gidiyorum hep aynı sorun sistem gereksinimi az desem değil hatta fazla var bağlantıda hata var desem oda yok modemi restledim yine olmadı acil çözüm kafayı yiyecem acilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

cevabınızı bekliyorum eğer olursa 100000000000000000000+rep

----------Eklendi @ 17:11:59 ---------- Yazıldı @ 17:11:05 ----------

acil yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

----------Eklendi @ 19:02:52 ---------- Yazıldı @ 17:11:59 ----------

Combat arms ue yu resmi sitesinden indirdim sorunsuz indi sorunsuz yüklendi oyuna giriş yaptım now loading yazısından sonra oyun birden kapandı bu sorun hep oluyor kaç defadır gidiyorum hep aynı sorun sistem gereksinimi az desem değil hatta fazla var bağlantıda hata var desem oda yok modemi restledim yine olmadı acil çözüm kafayı yiyecem acilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

cevabınızı bekliyorum eğer olursa 100000000000000000000+rep

----------Eklendi @ 17:11:59 ---------- Yazıldı @ 17:11:05 ----------

acil yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cevabı bilmiyorsanız bari başkalarınada söyleyin belki bir gün sizdede bu hata olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt