Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
combat arms eu karakter alınır
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kundele
Üye
Konu Sahibi
combat arms eu karakter alınır
FIRST LIEUTENANT , CAPTAIN , MAJOR , LIEUTENANT COLONEL , COLONEL , rütbelerinde char alınır
Ciddi satıcılar mesaj atsın lütfen
Hiç hack kullanmamis , olmasi tercihimdir.
İzmir içi elten NAKİT ödeme yapılır
Flo Rida
Üye
bende var
bi tane gir combatın sitesine ordan ranking den bak hiç hack yapmadım
Oyuncu ismi: Darq_LeGenD_ olması lazım bu deilse Darq_LeGenD ama ilk verdiğim olmalı.
3 lvl clana üye 42.000 ciavrında gp ve 0.70 KD
Neden satıyorum : Aslında satmazdım 42 K para zor oldu biriktirmesi. Ama PC m den baska hesap açıp hack yaptım. PC banlandı artık hiçbir hesaba giriş yapamıyorum benim pc den. bende boş boş yatıcağına satem sana gitsin. Dediğim gibi hiç hack kullanmadım. hesabı incele ona göre almak istersen bişeyler düşünürüz.
satılık (major 5 ) char üzerinde permanent silah ve itemler permanent elite ayrica hiçbir rapor ve chatbanı dahi olmayan bir cardir. iletişime geçmek için 0 541 362 06 02 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. CHARIN BÜTÜN MSN VE DİĞER BİLGİLERİ MEVCUTTUR. SADECE YARI ÖDEME GERÇEKLEŞTİĞİNDE CHARIN BİLGİLERİ VE GERÇEK İSMİ SÖYLENECEKTİR. GÜVENLİK NEDENİYLE SÖYLENMEYECEKTİR.ISRAR ETMEYİNİZ.
carin fiyatı: 650,00tl dir
ciddi alıcılara fiyatta indirim yapılacaktır
recepgun
Üye
arkadaşın beni eklesin msn den [email protected] konusuruz fiyatı hallederiz az nakte sıkısıgım anlarısırız arkadasınla sattıgım fiyat sadece perm lerin parayı zor karsılıyo eklesin arkadaşın mesaj hakkın dolu yazamıyorum mesaj sana fiyat halledilir