.com Lu Bedava Site Açma.....

biz şimdi burdan üye olalım sende Domain kazan OLDU

hehehehe

--------------- Ekleme ---------------

knight online char vermek isteyen ltfen cvp yazsın

--------------- Ekleme ---------------

knight online char vermek isteyen ltfen cvp yazsın bekliorum arkiler
gecende ban attılarda

Catty

Emekli Yönetici
Mümkün değil

paylaşımın için saol kardeş..!

Bedava .net.com vb. site kurmak hayal etmeyin boşuna çünkü bedava .net.com lu şu ana kadar hiç kimse kuramadı diye biliyorum ben!!! ya parayla web site alıcaksınız Onun İçin Fazla Ümitlenmeyin adamın Dediği Yer Olursa Sitenizi Güle Güle Kullanın Ama En Mantıklısı Web Site Satın Alıp Onla İdare Etmeniz Benim Sitem Yok OlsaDa Bi İşimi GörSeDe Uğraşamam Ben

tugce12

Üye
ya tr.cc daha güzel bide yayınlanıo indernette

Kardeşim Bu f0rum domain sandk biz:d

01cengiz

Üye
Arkadaşım aç bedava sitemde .tr.gg li 2 ay filan çok hile falan koy baya kişi girsin sonra googlede yazinca çıkıyor mesala benim site googlede cengizhan coşar yazıp ilk sayfaya giriyorsunuz İşte Bukadar.. Ayrıca .com lu siteyi bedava açar fakat Bedava Google Alanı Veremez Bu işi Para Vermeden Ancak Çalışarak Yapabilirsiniz Arkadaşlar..

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
ben de site kurmak istiyorum nasil 10 kişiyi üye yapacağım anlamadım lütfen cevap atın

Oglcn554

Üye
Kendi üyeliğinin kodunu vermişin biz üye olalımda sen kazan Ben üye olmuştum kaç sene önce hiç bişe olmadı bende vazgeçtim ama siz bilirsiniz alan olursa sölesin bidaha deneriz.

ya herşeyi hallettimde bir tür açılmıyor nereye basacagız özel mesaj atarak anlatabilecek varmı ?

plakich

Üye
beyler sıte acılmıoo

Site bozuk. ayrıca bu aldatmacadır.
şimdi diyelim yaptınız ve alan adını aldınız gidip o alan adının reklamını yapacaksınız
daha sonra milleti toplayacaksınız bir yıl sonra bu sunucu diyecek bedavanız bitti verin 50 dolar alın 1 yıl daha.
aha kalacaksınız düz bir türk domain sitesinden alsam 7 ila 15 tl arası sonra gidip mecbr alacaksın yada en bastan baslıyacaksın....

eline saglıkta ben bu üye olma işini beceremedim orada join now felan nerede yaziyor??