Coloros V1.0.0 (oppo Find Rom Port)

Sponsorlu Bağlantılar

serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
Coloros V1.0.0 (oppo Find Rom Port)
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır kullanmakta olduğum bu güzel, hoş ve başarılı romu sizlerle paylaşmak istedim. Ben çok beğendim aslında daha geliştirilme aşamasında bu yüzden bazı sorunları var örneğin dili türkçeye çevirmiş olsanız bile bazı yerleri ingilizce ve çince olarak kalıyor, bazı uygulamalar çince ama yinede çok güzel bir rom en azından denemenizi tavsiye ediyorum.

Sırasıyla kurulumu anlatacağım;

1. Öncelikle aşağıdaki linkten romumuzu indirmeye başlayalım

2. Romumuz arkada indirilirken bootloader kilidi kapalı olanlar için aşşağıda vermiş olduğum linkte
nasıl açılacağını anlatan bilgiler mevcuttur, kilidi açık olanlar ve custom recovery kurulu olanlar bu adımı es geçecekler

3. Sıradaki işlem Custom Recovery kurulumu; bu işleminde kurulumu yukarıdaki linkte anlatılmaktadır

4. Recovery bölümüne geçip ilk önce Wipe data and cache yapıyoruz daha sonra İnstall Zip bölümünden indirmiş olduğumuz romu kuruyoruz

5. Romu başarıyla kurduğumuza göre ardından altta vermiş olduğum linkte gapps uygulamaları var bunlarıda yanı şekilde install zip bölümünden flashlayalım

6. En son olarakta sistemimize dil yüklemek için aşşağıda vermiş olduğum linkteki uygulamayı normal bir apk kurar gibi yükleyip açıyoruz

Kurulum tamam arkadaşlar yeni romumuz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

Şimdi sıra SS lerde ;)

Ana ekranımız bu şekilde ben sadelikten hoşlandığım için temiz bi duvarkağıdı ve fazla widget kullanmadım kişiselleştirmek size kalmış ;)

Kamera widget ı bu ekranda direk kısayoldan kamerayı hızlı bir şekilde başlatabilirsiniz

Bildirim ekranımızda çok hoş sade ve kullanışlı

Müzikçalarımızın klasör ekranı; gayet başarılı bir müzikçalarımız var online şarkı dinleme,aynı anda indirme ve bu şarkının sözlerini de indirme gibi özelliklere sahip

Online müzik dinleyip indirebiliceğimiz ekran özellikle billboard listesi olması çok güzel bir özellik

Müzikçalarımızın ana ekranı; çok çok güzel bir sadelikte ve görselliğide gayet güzel

Sistemimizin kendi içerisinde yer alan Titanium Backup tarzı bir program aynı işlevi görmekte

Bu ekranda kurulumda anlatmış olduğum dil yükleme ekranından bir örnek verdim

Hava durumu uygulamasının ana ekranı bu şekilde yine görsellik süper animasyonlu

Canlı duvar kağıdı hava durumu seçeneklerinden kar yağışını gösteren çok güzel bir animasyon diğerleride başarılı örnek olarak bunu göstermek istedim

Son olarakta dev. bir arkadaşın paylaşmış olduğu tanıtım/gösterim videosunu izleyelim. Aslında bu video romun ne kadar güzel olduğunu fazlasıyla gösteriyor ;)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evet arkadaşlar bu güzel romun dahada geliştirilmesi dileklerimizle iyi günlerde kullanın

• Beğen
Tepkiler: dead1010

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim hocam

haydor

Üye
bu rom u s4 mini dede kullanma şansımız varmı

serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kontrol ettimde sadece s4 e kurulabiliyor, s4 mini için birşey diyemeyeceğim

0MG90

0MG90

Üye
Hava durumu widget'ının bir ismi var mı acaba? Çok hoşuma gitti

serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
Arastiririm hocam sizin için bulunca yazarım

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
Hocam birkaç apk buldum ama düzgün portlayamamislar sanırım birisi hiç kurulmuyor, birisi açılıp kapanıyor. Portlama bilgim olsa ugrasirdim ama maalesef başka bulamadım kusura bakmayın

Üst Alt