Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Colin McRae Dirt 3D
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silent Assassin
Üye
Konu Sahibi
Colin McRae Dirt 3D
Colin McRae Dirt 3D oyununu aşağıda verdiğim linkten indirebilirsiniz..İyi Oyunlar..
LİNK: (
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)
west_advisory
Üye
Arkdaslar Bu Oyuun S60 Gibi Ekranı Büyük Olan Telefonlara Yönelik Bir Oyun W700i Ye Yükledim Oyuna Girince Kendine Reset Atmaya Basladı Kesinlikle önermem:!!!!!
Silent Assassin
Üye
Konu Sahibi
Oyun 240x320 ekran boyutunda yani w700 gibi 176x220 ekran boyutlu telefonlarda çalışmaz..Oyunda hiçbir problem yoktur..İyi Oyunlar..
west_advisory
Üye
iyide sen diyosun w700 i gibi telefonlarda calısmaz..o zaman p serisine yönelik bir oyun oyuna lafım yok n73 üme yükledim süper ama w700 i işte önemli olan o ama cok güzel bi oyun ELLERİNE SAGLIK
Silent Assassin
Üye
Konu Sahibi
yok p serisi için değil k790i k800i gibi 240x320 ekranlı telefonlar için..
merser
Üye
teşekkürler,eline sağlık...
bombacl
Üye
ben s 500i de oynadim ve bitirdim gayet guzel ozaellikle arabayi dengede tutabilirseniz gayet guzel drift yapmakta..
Silent Assassin
Üye
Konu Sahibi
shelbycobra
Üye
ya baba bu oyn k750 de calısmıo mu diosn bide collin olmemismiydi...
ibrahimbaba2
Üye
javada oynayabileceğiniz en güzel araba yarışlarında biri ben k810i de bitirdim arkadaşın simbiyan btelinde bile böyle oyun yok ama sanki kontolleri biraz sert gibi
giugiaro197
Üye
Bu Siteden Nasıl Indiriliyo
rapman
Üye
linklerin ruhuna el fatiha ! linkleri tazeleyebilirsek güzel olur linkler ölmüş