Cole: "Kalbim Liverpol'da kaldı"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cole: "Kalbim Liverpol'da kaldı"
Liverpool'un Lille'de kiralık olarak forma giyen oyuncusu Joe Cole, gönlünün hâlâ Merseyside ekibine bağlı olduğunu söyledi.

Liverpool yönetimi ile geri dönüş konusunda bir konuşma yapmadığını söyleyen Cole, The Sun'a yaptığı açıklamada, "Liverpool'la herhangi bir görüşme yapmadım, fakat geri dönmem hâlâ ihtimaller dahilinde yer alıyor. Lille'de geçirdiğim sezonun bende olumlu etkileri oldu. Bölge olarak orta sahaya biraz daha yakın bir bölgede oynadım." diye konuştu.

West Ham'da en verimli dönemini geçirdiğini belirten Cole, "En iyi oynadığım mevkiiyi, 19 yaşında West Ham'da oynamıştım. Arık kanat oyuncusu günlerim geride kaldı. Kendimi orta saha oyuncusu olarak görüyorum." sözlerini kullandı.

Roy Hodgson'ın seçtiği İngiliz Milli Takımı aday kadrosunu da değerlendiren Joe Cole, "Milli takım artık farklı bir yöne doğru eğildi. Bu konuda benim yapabileceğim bir şey yok. Ama ben 2014 yılında Brezilya'da yapılacak Dünya Kupası'nda yer alacağıma inanıyorum." dedi.

Sezon başından bu yana kiralık olarak Lille'de forma giyen Londra doğumlu oyuncu, 2003-2010 sezonları arasında Chelsea forması giymişti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt