ilo53
Üye
Cola turka kampanyasında sifre gonderıyorum ama cevapı gelmıyo
Arkadaşlar cola turka kampanyasında sıfre gonderıyorum yanlız cevap gelmıyo kontorler yukleniyodu ama 30.12.2009 tarihınde gonderdım yanlız cevap gelmedi normalde ertesı gun yuklenıyodu kontorler yuklenmedi 48saat gecti musterı hızmetlerını aradım 10a (5 kere aradım)yakn kntr gıttı.Bıde arayınca yuzume kapattılar snra sıstemde hata war dedıler snra arayp form oluşturdm 6 şaat filn gectı aradılar gonderdınız mesaj sıstemde gorunmuyo dedı.Kadında Ben ıncelıcem dedi ben sordum ne kadar zaman surer pazartesı dedıler belki bana kntr lazım 10kntrumde qtti. We bna surekli kampanyalara katılym pepsı olsn 3gmerak kampnyası butun yer kampanyası hepsnde gndrdnz mesaj sıstemde gozukmuyo dıyolar we geçıstryolar. Ama bu sefer mesajı sılmedm onceden silmştm. Ben boyle olmasnı ıstemyorm we yuzume kapatnca tekrar aradgmda belırtyorm.We sıstemdn dolayı kapandı dıyıp cıldrtıyolar.

yav niye bile bile lades diyorsunuz? ufak hesap peşine düşmeyin... cocacola 8 kontör alıp 250 kontör veriyorsa bir kazancı olmalı... yemeyin bu numaraları... hadi hayırlı sohbetler...