çöl Testi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
    Konu Sahibi
çöl Testi
Hayatınızda neyin değerli olduğunu biliyor musunuz? Testi uygulayın.

Çöldesiniz ve yanınızda aşağıdaki hayvanlar var:
Aslan, inek, at, koyun ve maymun

Çölden kurtulabilmek için hayvanlardan birini bırakmanız gerekiyor.Hangisini bırakırsınız? (İstediğiniz mantığı kullanabilirsiniz ama hangi hayvanı ne zaman bıraktığınızı bir yere not edin) Geriye 4 hayvan kaldı.

Çöl ateş gibi yakıyor! Kilometrelerce uzanıyor. Her yerde kum var. Bir başka hayvanı daha bırakmanız gerekiyor. Hangisini bırakırsınız?

Geriye 3 hayvan kaldı. Yürüdünüz, yürüdünüz, yürüdünüz. Sıcak, sıcak, sıcak. Felaket! Aradığınız vaha kurumuş! Bir hayvan daha bırakmaktan başka çareniz yok.

Geride 2 hayvan kaldı. Uzun sıcak bir yürüyüşten sonra ilerde çölün bittiğini görebiliyorsunuz. Fakat ne yazık ki çölden sadece bir hayvan ile çıkabilirsiniz. Hangisini bırakıp hangisini yanınıza alacaksınız

Bu cevaplar Japon kaynaklarından alınmıştır.

Çöl zorlukları simgeler.
Hayvanlar ise. . .

Aslan = Gurur

Maymun = Çocuklarınız

Koyun = Arkadaşlar

İnek = Temel ihtiyaçlar

At = Hırslarınız.

Kısaca, yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz. Son hayvan, diğer her şeyi kaybetme pahasına tutunduğunuz varlığı simgeler.

spook

spook

Üye
benim bu japonlara kafam basmıyo walla

tofy

Üye
çok ilginç ben hemen temel ihtiyaçlarımı bıraktım

S1FR3K1R1C1

Üye
Emeğine Sağlık..

Salihyet

Salihyet

Üye
valla sıralamam şöyle oldu ,bakmadım,
aslan
maymun
koyun
inek
----
at

mAd_girL

mAd_girL

Üye
hımm ben önce arkadaşlarımı sonra temel ihtiyaclarımı sonra cocuklarımı daha sonra gururumu hırsım kaldı bitek eline saglıkk yinede

barabelli

barabelli

Üye
bunu bılıodum yınede saol arkadasım

madhead

madhead

Üye
koyun
inek
at
maymun

en son aslan kaldı benimle..

helper007

helper007

Üye
Maymun
Koyun
Aslan
İnek

Elimde At kaldı onunla kısa sürede çıkarım mantık bu

slayer

Üye
aslan
maymun
koyun
inek
___
at

mantık: aslan uslu durmaz... yer hepimizi serefsiz...
maymun sulu hayvandır.. Sinirlerimi bozar...
at'ı bırakmayacağım kesin olduğundan; İnek yada koyunu bırakmak zorundaydım... Kuzu etini sevmem...

Salihyet

Salihyet

Üye
ben aslanın beni yiyebileceğini maymunun yiyeceklerime zarar vereceğini koyunu yada ineği bırakmam gerektiği için koyu sonrada ineği bıraktım sürekli atın üstünde olacağımı düşünerek yola çıktım tabi

iceboy

iceboy

Üye
maymun
aslan
koyun
inek

Ya ne isim var maymunu ta basindan yanima alacam dedim, cocuklarim cikti! Hay Allah'im ya! At kalsin, isime yarar dedim o da hirslarim cikti. O kadar hirsli olsam uni'ye 3 yil once baslardim. Anca bu sene Insaallah....

Neysa, japon mantigi isde! Akil sir ermiyor!!!

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
yine hortlamış konular ama
ben atımı aldım yani
At = Hırslarınız.

AKATLI

AKATLI

Üye
ben en sona at ve maymunla kaldım maymunları çok sevdiğim için maymunu seçtim :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt