Çoklu giriş ekranı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliMertS

Üye
    Konu Sahibi
Çoklu giriş ekranı.
Arkadaşlar ben symbian belle cfw sinin telefonuma kurdum çok kullanışlı fakat 2. Ana ekrana widget koyulmuyor bunun çözümü varmı hacklenmiş dosyaları falan varsa paylaşabilirseniz sevinirim :)

Atacan-

Atacan-

Üye
Yok öyle bişey kardeşim.
Konu yerinide güzel tercih etmişsin Tebrikler :D

Atacan-

Atacan-

Üye
Bende katılıyorum.Başkası olsa s60v5 genel de açardı bu konuyu :oke:
:D Hayret ya

Bi ekleme yapayım Saat profilini koyabilirsin sadece Onun dışında hiçbir şey ekliyemezsin.
Saatide eklemen için Mod kullanmalısın.

Son ekleme daha
Bunuda şöyle yapıyorsun
private/200159c0/install/profile/hsps/00 klasörünün içindeki widgetconfiguration.xml dosyasını açıyorsun ' true ' yazan yeri ' false ' yapıp kaydedip.
Tekrar paketleyip .Flash ı basıyorsun Telefonuna.5800 kullanıyorsan tabi.

Süleyman

Süleyman

Üye
Bu konu hakkında defalarca soru soruldu. Defalarca cevaplandı. Üstüne üstlük bilgilendirme amacı birçok konu açıldı. Bunları görmeyipte hâlâ bu soruyu soruyorsan. Bizde tekrar cavap vermek zorunda değiliz fakat yinede söyleyelim. Zaten atacan da belirtmiş böyle bir şey söz konusu değil. İkinci ekran nokia tarafından widgetleri gizlemek için yapılmıştır. Yani aslında 2. ekran diye bir ekran yoktur.

Atacan-

Atacan-

Üye
Bu konu hakkında defalarca soru soruldu. Defalarca cevaplandı. Üstüne üstlük bilgilendirme amacı birçok konu açıldı. Bunları görmeyipte hâlâ bu soruyu soruyorsan. Bizde tekrar cavap vermek zorunda değiliz fakat yinede söyleyelim. Zaten atacan da belirtmiş böyle bir şey söz konusu değil. İkinci ekran nokia tarafından widgetleri gizlemek için yapılmıştır. Yani aslında 2. ekran diye bir ekran yoktur.

Tamam Kardeşim sinirlenme sen ben ilgilendim bi daha olmaz sanırım :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Üstelik üst konu ancak arkadaş yine de görmemiş olabilir :s

http://www.maxicep.com/modifikasyon...umkun-degildir-ayrintili-aciklama-623152.html

Süleyman

Süleyman

Üye
ne yazıkki konulara bakmadan konu açıyorlar. Sadece bu arkadaştan bahsetmiyorum. En basit örnek modifiye fw bölümünde şu yazılımı yükledim nasıl geri dönebilirim adında iki tane konu açıldı. Hemde 3-4 gün arayla. Hadi ilk açan arkadaş araştırmadı diyelim. İkinci arkadaşın konu açtığı bölümde hemde 2-3 konu altında cevabı var. Fakat bakmaya üşeniyorlar. Benim sinirlendiğim nokta bu. Biz o kadar emek verip konu açıyoruz. Fakat amacına ulaşmıyor ne yazıkki
:s

- - - Eklendi - - -

Tamam Kardeşim sinirlenme sen ben ilgilendim bi daha olmaz sanırım :D
Olur olur daha bir çok böyle konu açılır. Örnek aynı bölüme ilk önce telefonuma black gold yükledim. nasıl geri dönebilirim. diye konu açılır. 2 gün arayla north star yükledim nasıl geri dönebilirim diye konu açılır. Yani biz gene kendimizi yiyelim. Açanlar açar bunun önüne geçilmez yani :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Atacan-

Atacan-

Üye
Maxicep böyle Kardeşim .. ben dh da böyle bişey çok nadir yaşıyordum.
Yine burda kişiler cevap veriyor Dh de sittinsene Kimse cevap bile vermezdi :D
Verseler bile Küfretmiş gibi cevap verirlerdi.

Süleyman

Süleyman

Üye
Maxicep böyle Kardeşim .. ben dh da böyle bişey çok nadir yaşıyordum.
Yine burda kişiler cevap veriyor Dh de sittinsene Kimse cevap bile vermezdi :D
Verseler bile Küfretmiş gibi cevap verirlerdi.
bende ilk forum deneyimimi dh da yaşadım. Biz en azından cevap veriyoruz gördük mü :D bu konuda konuşma stilim biraz sert oldu fakat ne yapayım. Rambo nun dediği gibi açtığı normal konu olsa kaybolmuştur diyeceğim. Fakat üst konu birde. Daha ne olsun değil mi :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Atacan-

Atacan-

Üye

bende ilk forum deneyimimi dh da yaşadım. Biz en azından cevap veriyoruz gördük mü :D bu konuda konuşma stilim biraz sert oldu fakat ne yapayım. Rambo nun dediği gibi açtığı normal konu olsa kaybolmuştur diyeceğim. Fakat üst konu birde. Daha ne olsun değil mi :D

Sen bişey yapma Oyun bölümüne git,oraya yeni oyun konusu açtım.
Oyunu yükle git oyun oyna :D

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-oyunlari/killing-machine-nazi-zombies-3d-673567.html

AliMertS

Üye
    Konu Sahibi
Saolun arkadaşlar k.b konu kirliliği oldu..

Süleyman

Süleyman

Üye
Saolun arkadaşlar k.b konu kirliliği oldu..
Arkadaşım ilk yorumları okudunmu bilmiyorum fakat üslubumun sert olduğunun farkındayım. Kusura bakma o an için sinirlendim. Fakat lütfen konu açarken biraz araştıralım. Zaman ayırıp konu açan arkadaşlarında emekleri boşa gidiyor sonra. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt