IVI-Elia
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar Meego ya 1.3 son güncelleme dediler bir daha güncelleme yok dediler ama bişey sorucam.Nokia N9 Megoo 1.2 Harmattan var.Ve gelen güncelleme de 1.2 nin PR 1.1 versiyonu demi.Yani Hala Megoo 1.2.Nokia bu güncellemede 3000 sorun düzeltildi dedi.Ve yakında Pr 1.2 gelecekmiş ve birçok işletim sisteminde geliştirme olacakmış.Birçok widget eklenecekmiş.Yani nokia şimdiden iki güncelleme kesin.Ben güncelleme gelmicek diye para biriktirmekten vazgeçip c7 almıştım.Eğer destek verilecekse.... Çok pişmanım.Bi de N9 hep Meego 1.2 olarak mı kalacak
n9un hep 1.2 kalacağı ama habire güncelleme alacağı söylendi..
aynen öyle harmattan 1.2 kalacak ama sürekli güncelleme alacak bir çok yenilik gelecek sorunlar düzeltilecek. hala gelişmekte olan geliştirilen bir yazılım... arkadaşım iyice araştırmak gerekir bu konuları ben C7 almaya karar vermeden önce N9 yoktu daha ama bilseydim almazdım ki zaten pişman değilim C7 çok seviyorumama çok yakın bir zaman da N9 a terfi etmeyi düşünüyorum kaldı ki biraz bellenin tadını çıkaracam..
keşke sizede bir yerlerden sızaydı...o kadar cihaz belleli oldu en çok tercih edilen cihazlardan biri kaldı ama olsun şubata ne kaldı ki dimi yani. hem nokia sizi nefsinizle savaşma derdinden kurtardı
bence almaktan vazgeçme dostum.. c7 ni satar üstüne para koyarsın.. misal ben öyle yapıcam N8 ime doyduğum zaman.. N8 i satıp üstüne para koyup alıcam..Arkadaşlar Meego ya 1.3 son güncelleme dediler bir daha güncelleme yok dediler ama bişey sorucam.Nokia N9 Megoo 1.2 Harmattan var.Ve gelen güncelleme de 1.2 nin PR 1.1 versiyonu demi.Yani Hala Megoo 1.2.Nokia bu güncellemede 3000 sorun düzeltildi dedi.Ve yakında Pr 1.2 gelecekmiş ve birçok işletim sisteminde geliştirme olacakmış.Birçok widget eklenecekmiş.Yani nokia şimdiden iki güncelleme kesin.Ben güncelleme gelmicek diye para biriktirmekten vazgeçip c7 almıştım.Eğer destek verilecekse.... Çok pişmanım.Bi de N9 hep Meego 1.2 olarak mı kalacak
arkadşım nokia shopta çalışan arkadaş ver C7 yi üstüne 1000 tl ye verelim dedi telefonu bence uygun bir fırsat.
ee yani N8 in 2. eli bile en temizi 800 e gidiyor.. evet C7 de 500-600 vardır..ama 2. el sonuçta nerden baksan 500-600 olmalı yani C7 bence
ben yine de c7+1000 tl verip n9 almanı tavsiye etmem kardeşim, çok fazla bence c7 de iyi telefon yani.Sanırım kamera farkı N8 den N9 u tercih edecek kişileri biraz zorlayacaktır. ama bizim için pek bir sıkıntı olmayacak değişen bir şey yok aksine carl zeis kamera olacak
hacım aynı para ama işte.. bende N8 i satıp alcam tabi satabilirsem 800 e üstüne bi 800 koymam lazım 64 lük beyaz için!!
ben yine de c7+1000 tl verip n9 almanı tavsiye etmem kardeşim, çok fazla bence c7 de iyi telefon yani.
hmm işte onu bilmiyoruz. daha türkiyeye gelmediği için fiyatıda belli değil ama ben bi 150 koyar diyorum 16 lığa göre64 lük olan 16 ya göre ne kadar fiyat farkı yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?