çokkk acil vallahi ne olur içeri bak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

firat1089

Üye
    Konu Sahibi
çokkk acil vallahi ne olur içeri bak
Allah rızası için bilgisi olan acil söylesin yardım etsin benim iphone5 kendiliğinden kapandı hiç açılmıyor ituneste kurtarma modu gözüküyor ama yukluyor bitmeye yakınken iphone bekleniyor diyor yani gene olmuyor ve sonra sadece elma simgesinde kalıyor bu tlfna ne oldu lütfen bilgi verin ne olur

MrExpert

MrExpert

Üye
Telefonu açarken home + power tuşuna basarak aç.

firat1089

Üye
    Konu Sahibi
lütfen laubali olmayalim çok ciddi bi konu var ayıp size

JoGa

Üye
kardeşim arkdaşın dedi gibi home + power tuşuna basılı tut apple logosu gelince brak

firat1089

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim arkdaşın dedi gibi home + power tuşuna basılı tut apple logosu gelince brak

kardeşim dikatlice okuyun yazımı diyorum ki apple logosu geliyor hiçbişey yapilamiyor hiçbirşey açilmiyor sadece apple logosu o kadar
ne olmuş olabilir lütfen yardımcı olun yaa

avcitalip

avcitalip

Üye
garantisi varsa garantiye göndermeni tavsiye ederim :oke:

altay666

altay666

Üye
İreb programi ile dfu moduna al ipsw dosyasini shift tusuna basarak sec (itunes C:\Users\Kullanıcı adınız\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates e kaydediyor ) veya biraz once 6.1.2 yayinlandi guncelle de dfu modundayken bi geri yuklemeyi dene ama ireb ile dene benimde basima geldi bu sekilde asmistim bu sorunu

altay666

altay666

Üye
İreb programi ile dfu moduna al ipsw dosyasini shift tusuna basarak sec (itunes C:\Users\Kullanıcı adınız\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates e kaydediyor ) veya biraz once 6.1.2 yayinlandi guncelle de dfu modundayken bi geri yuklemeyi dene ama ireb ile dene benimde basima geldi bu sekilde asmistim bu sorunu.

firat1089

Üye
    Konu Sahibi
İreb programi ile dfu moduna al ipsw dosyasini shift tusuna basarak sec (itunes C:\Users\Kullanıcı adınız\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates e kaydediyor ) veya biraz once 6.1.2 yayinlandi guncelle de dfu modundayken bi geri yuklemeyi dene ama ireb ile dene benimde basima geldi bu sekilde asmistim bu sorunu.

hocam senin bahsetiğin aynı bu sorunmuydu

altay666

altay666

Üye
Ewet bende restore edemiyordum bu sekilde hallettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt