vetapex
Üye
-
Konu Sahibi
-
oncelikle ust konulara bakmayi deneseydin keşke
cunku cihazi boot moduna alip baglaman gerekiyor. Verdigim link senin sorununu cozecektir ayni konu degil.
yazıları okudum , konulara baktım. ancak sorun cihazın boot modda dahi hiç açılmaması. tuşlara bastığımda telefon hiçbir şekilde açılmıyor.
video ile anlatmaya çalışayım ozaman.. cihazın yan tuşlarına basarak cihaz açılmıyor çünkü. ister iki ses tuşuna basılı tutarak açma tuşuna bas , ister alt ses tuşuna basarak açmaya bas ama değişen bişey yok.
sadece usb yi bağladığımda titriyor ve 2. titremeden sonra ekrana nokia yazısı geliyor.. başka hiçbirşey yok
7.nss disk surucunun ustunde usb takildiginda telefonunuzu gorecekpw7 qualcomm isaretliyoruz
şu anda bakamam şirket hatlarimizda youtube yasakli saat 6'dan sonra eve gecicem.
Yazmadan geçemedim kralsın abi...
Allah razı olsun abi, zaten windowsphone bölümünde güvendiğimiz tek dalsın.
teşekkurler gokcen'im elimizden geldigince yardimci olmaya calişiyoruz.
Arkadaşlar Naviden indirdigim yazlımları yüklemeye çalıştıgımda telefon flash moduna geçmeye çalıştıgında windows Qualcomm CDMA Technologies MSM driverini arıyo bulamıyo ve flash yarım kalıyo bu gibi bi sorunla karşılaşıp halleden varmı acaba işletim sistemi win7 windows xpdede denedim yine aynı sorundan dolayı flash yapamadım!!!!!
no solution for these type of lumia phones, wait for solution
It is a BUG of either Nokia or MICROSOFT
Some time these type of LUMIA phone show as a removable hard drive ... Remember never format it .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?