Çök Zor Durumdayim Acil Yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kobra13

kobra13

Üye
    Konu Sahibi
Çök Zor Durumdayim Acil Yardım...
Merhaba arkadaslar benim sorunum şu...

Ben lise1 deyim ve 8 sınıftan bir kızla 1 ay kadar çiktım sonra ayrıldım cok sacma bir
sebepten solemek istemiyorum...
Sonra ondan ayrılınca o bnm en yakn arkadasımla 1 hafta kadar ciktı " neden " << İlk SOrum...

sonra ilk donem bitti 2 nci donemde biraz daha ilgimi cekti cok seviyorum onu halada seviyorm
işte telefonunu numarasını aldım verdi mesajlaşmaya basladık yani belli o da bnden hoşlanıyor
Çnku msjlarda " tatlım canım bebeğim vs.. " gibi şeyler yazıyor sabah ilk mesajını bana atıyor
msnde istedigim zaman cam aciyor her kız acmaz durup dururken...

sonra iki gndur ona dorum çikışta beraber gidelim reddetmeden direk olur çök iyi olur diyor :)
..... BURAYA KADAR İYİ ASIL SORUNUM AŞŞAGDA

BEN KIZLA DENİZ KANARINDA OTURURKEN
1- KONUSAMIYORUM
2-HEYCANLANIYORUM

VSVSVS

KISACASI GGGIIIKKK DİE KALIYORUM :vur:vur:vur
___________________________________________________________________________________

NAPACAM LÜTFEN YARDIM

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
hazır deniz kenarındayken at kendini kurtul kardeşim

kobra13

kobra13

Üye
    Konu Sahibi
walla yaw nolr yardım ed knka delirecem alttarafı " yeliz seni seviyorum benmle cikarmısn " dicem :S allah benm belamı versin

--------------- Ekleme ---------------

cevabını cok merak edorum hayir derse bira bakamam uzune

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
tövbe tövbe.. Korkma kanka bana inan tamam mı . O kız senden hoşlanıyor. Yoksa sana cam açmaz deniz kenarına gelmez.
E daha ne yapsın kızcağız o mu söylesin. Al Yeliz i yanına bir de derin nefes al, kapat gözlerini ve sor, bak çok hoşuna gider tamam mı kanka

kobra13

kobra13

Üye
    Konu Sahibi
tmm lan eywallah knka cok gzL kız yaw

ne dicem ? onu da sole yanlış bişi solemiyim şimdi

Salihyet

Salihyet

Üye
Bu kadar sitres yaparsan hiç bişey başaramazsın ki zaten, kız izin alabiliyorsa akşam üstü bi yemeğe davet et falan ne bileyim. Daha küçükmüş yaşı gerçi, sen tut elinden söyle "böyle böyle" diye kaçırma kızı, gerçi kız daha bu yaşta çıkmaya başlamış buda iyiye işaret değil :')

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Seviyorsan git söyle ne utanıyorsun :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
kanka ne oldu , bağladın mı Yeliz i :d:

kobra13

kobra13

Üye
    Konu Sahibi
okula gelmedi bqunn yarın solicem knkalar cok saol

yaw ne aptalım şimdi msn den kotu bişi yazmayi korkuyorum :S

WitchKing

Üye
bencede at kendini denize :D

Salihyet

Salihyet

Üye
çiçek al ufak bi el buketi (kır çiçekleri)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
hadi kanka bitir şu işi :ehe

ultraadrenalin

ultraadrenalin

Üye
kız seni seviyor işte :) beklemen hata..

kobra13

kobra13

Üye
    Konu Sahibi
:S olmıyorrr :D

qirL1903

qirL1903

Üye
Bu kadar sitres yaparsan hiç bişey başaramazsın ki zaten, kız izin alabiliyorsa akşam üstü bi yemeğe davet et falan ne bileyim. Daha küçükmüş yaşı gerçi, sen tut elinden söyle "böyle böyle" diye kaçırma kızı, gerçi kız daha bu yaşta çıkmaya başlamış buda iyiye işaret değil :')

:oke:

edeathless

Üye
sana bi abi nasihatı, konuşamıyorsan yazarak devam et sonrası gelir...

Sadevesadece

Üye
Konuşamıyorsan bir kağıda yaz tüm duygularını deniz kenarında otururken ver :) bence hoş bulucak bunu..Sonra bülbül gibi konuşmaya başlarsin zaten:D ama bunuda yapamaz öyle martı seyretmeye devam edersen senin yerine konuşan olur sende kaçırdım diye üzülürsun.Fazla bekletmeye gelmez;)

SAINT1

SAINT1

Üye
Arkadaşım öncelikle buradaki nick'i ni kıza gösterme bu bir.
2.si kız senden hoşlanıyor gözüküyor.
3.sü arkadaşların dediği gibi kağıda yazarak verebilirsin inan söylemek istediğinden çok fazlasını yazarsın o kağıda.
4.sü eğer seni sevdiğinden dahada emin olmak istiyorsan kıza "sana bugün benim ve seninle ilgili için çok önemli birşey söyleyeceğim okul çıkışında.bugün okuldan beraber çıkalım" falan de.zaten sen söylemeden anlar o eğer gelirse bilki gönlü var eğer gelmezse işim var falan derse sende umudu kesersin.
5.si arkadaşlarında dediği gibi yaşı küçük.Bu kadar heveslendiğin şey belkide senin için ilerde hatırlayamayacağın bir macera olarak kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...