kobra13
Üye
Çök Zor Durumdayim Acil Yardım...
Merhaba arkadaslar benim sorunum şu...
Ben lise1 deyim ve 8 sınıftan bir kızla 1 ay kadar çiktım sonra ayrıldım cok sacma bir
sebepten solemek istemiyorum...
Sonra ondan ayrılınca o bnm en yakn arkadasımla 1 hafta kadar ciktı " neden " << İlk SOrum...
sonra ilk donem bitti 2 nci donemde biraz daha ilgimi cekti cok seviyorum onu halada seviyorm
işte telefonunu numarasını aldım verdi mesajlaşmaya basladık yani belli o da bnden hoşlanıyor
Çnku msjlarda " tatlım canım bebeğim vs.. " gibi şeyler yazıyor sabah ilk mesajını bana atıyor
msnde istedigim zaman cam aciyor her kız acmaz durup dururken...
sonra iki gndur ona dorum çikışta beraber gidelim reddetmeden direk olur çök iyi olur diyor
..... BURAYA KADAR İYİ ASIL SORUNUM AŞŞAGDA
BEN KIZLA DENİZ KANARINDA OTURURKEN
1- KONUSAMIYORUM
2-HEYCANLANIYORUM
VSVSVS
KISACASI GGGIIIKKK DİE KALIYORUM

___________________________________________________________________________________
NAPACAM LÜTFEN YARDIM
Ben lise1 deyim ve 8 sınıftan bir kızla 1 ay kadar çiktım sonra ayrıldım cok sacma bir
sebepten solemek istemiyorum...
Sonra ondan ayrılınca o bnm en yakn arkadasımla 1 hafta kadar ciktı " neden " << İlk SOrum...
sonra ilk donem bitti 2 nci donemde biraz daha ilgimi cekti cok seviyorum onu halada seviyorm
işte telefonunu numarasını aldım verdi mesajlaşmaya basladık yani belli o da bnden hoşlanıyor
Çnku msjlarda " tatlım canım bebeğim vs.. " gibi şeyler yazıyor sabah ilk mesajını bana atıyor
msnde istedigim zaman cam aciyor her kız acmaz durup dururken...
sonra iki gndur ona dorum çikışta beraber gidelim reddetmeden direk olur çök iyi olur diyor

..... BURAYA KADAR İYİ ASIL SORUNUM AŞŞAGDA
BEN KIZLA DENİZ KANARINDA OTURURKEN
1- KONUSAMIYORUM
2-HEYCANLANIYORUM
VSVSVS
KISACASI GGGIIIKKK DİE KALIYORUM

___________________________________________________________________________________
NAPACAM LÜTFEN YARDIM