Cok zor degil mutlu olmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ia.phlvn

Üye
Evet öyle görünüyor. Zor değil gibi
Soruyorum, sen mutlu musun ? Bizim acıya, hüzne ihtiyacımız yok mu ? Bizi olgunlaştıranlar neler ?
Tabi mutlu olacağız da yani böyle bazı şeyleri göz önünde bulundurarak da kendimizi zorlayamayız ya

nazlican

Üye
    Konu Sahibi

acıyada hüznede tabiki ihtiyacımız var ama gerçekten insanlar küçücük şeylerle mutlu olabilir örneğin sabah annem saçımı örerken kokuna kurban oluyum dedi öyle mutlu oldum ki

Tepkiler: Samsunspor

ia.phlvn

Üye

acıyada hüznede tabiki ihtiyacımız var ama gerçekten insanlar küçücük şeylerle mutlu olabilir örneğin sabah annem saçımı örerken kokuna kurban oluyum dedi öyle mutlu oldum ki

Haklısın
Bence küçük şeylerle değil de büyük şeylerle mutlu olamıyoruz biz. Öyle değil mi ? Annen söyledi mutlu oldun tamam. Kaç dakika sürdü ? Bugün vakit namazlarını camide kıldım çok mutluyum diyen kaç kişiye rastladın mesela ? Yanlış anlama öyle münakaşa olsun diye kurcalıyorum konuyu

Tepkiler: nazlican

nazlican

Üye
    Konu Sahibi

gün içinde bana yeter bu kadar mutluluk aklıma geldikçe mutlu olurum nankör zaten insanoğlu

Tepkiler: Samsunspor

.Murat.

Üye
al sana mutluluk dışarda yağmur var çıktım dolaştım ıslandım ve mutlu oldum
Annelere yavruları hep mis gibi kokar dünyada karşılıksız ve emin olabileceğimiz tek sevgi anne sevgisidir
acaba beni seviyormu diye düşünmeyiz çünkü anne hep sever yavrusunu

güzel elıne saglık

nazlican

Üye
    Konu Sahibi

bnde annemi çok seviyooooommm tırnağının ucunu dünyalara değişmem iyiki bu annenin kızıyım iyiki o kadın benim anam

Tepkiler: .Murat.
14 adımda nasıl mutlu oldum

Tepkiler: Samsunspor ve nazlican
14.maddeyi pek sevmedim katılmıyorum

[video=youtube;bw8Pz-TtMHU]http://www.youtube.com/watch?v=bw8Pz-TtMHU[/video]

DDorlion

Üye
Bunları Gerçekleştirmek Mesele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...