Aileden gelen birşeydir o zaman yapılabilecek birşey yok malesef.doktora gittim hiçbirşey yapmadan "genetik yapabileceğimiz birşey yok" dedi.
Aileden gelen birşeydir o zaman yapılabilecek birşey yok malesef.

bak madem çok yiyorsun ama kilo alamıyorsun metabolizman hızlı çalışıyor demektir bu güzel birşey zayıflık yada şişmanlık genetik birşey değildir
eğer biraz kilo almak istersen yine de fazla karbonhidratlı yiyecekler yeme protein kaynağı besinler ye ve spor yap kasların gelişsin o sana en güzel kilo aldırma şekli olur
kilo almak derken kastın göbek değildir herhaldebak madem çok yiyorsun ama kilo alamıyorsun metabolizman hızlı çalışıyor demektir bu güzel birşey zayıflık yada şişmanlık genetik birşey değildir
eğer biraz kilo almak istersen yine de fazla karbonhidratlı yiyecekler yeme protein kaynağı besinler ye ve spor yap kasların gelişsin o sana en güzel kilo aldırma şekli olur
![]()
102 kilo 2 metre boy muydu 
Kaçtı senin boy ve kilo arda102 kilo 2 metre boy muydu
![]()
:sen ne yap biliyon mu akşam yemek yedikten sonra yat yada gece yemek ye yat ye yat yap bir hafta sonra istediğin kiloya sahip olursun![]()

başka türlü olmaz aga bende zayıftım boyuma göre şimdi 85 kiloyumherkes öyle diyor bakalım artık![]()
![]()

başka türlü olmaz aga bende zayıftım boyuma göre şimdi 85 kiloyum![]()