Çok yardıma ihtiyacım var -.-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Çok yardıma ihtiyacım var -.-
Merhaba ıraktan samsung g s2 aldım daha kutusunu açmadım bu telefonu nasıl kayıt ettire bilirim kayıt ettirmesem problem olurmu yanı neye nedne olur ?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş ilk olarak hayırlı olsun
kayıt ettirmeden telefonu kullanamazsın kayıt işinide pasaport, fatura ve telefon ile timlerden birine git yapıyolar heralde yada telekominikasyon kurumuna

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Ucret nekadar oluyor bilgin varmı ?

tahsin50

tahsin50

Üye
faturaya gerek yok pasaport ve cihazın imei numarası ile avea vodafon yada türkcelden birisine git kayıt yaparlar fakat pasaport son 1 ay içinde yurtdışından giriş yapmış olmalı ve o pasaporta son2 yılda hiç cihaz kaydettirilmemiş olmalı bunlara dikkat et

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
faturaya gerek yok pasaport ve cihazın imei numarası ile avea vodafon yada türkcelden birisine git kayıt yaparlar fakat pasaport son 1 ay içinde yurtdışından giriş yapmış olmalı ve o pasaporta son2 yılda hiç cihaz kaydettirilmemiş olmalı bunlara dikkat et
Her hangi bir ucret ödicekmiyim

selami023

Üye
yok ben pasaport kaydı yaptırmak istiyorum diyorsan da fake imei denilen yöntemle bu işi çözebilirsnz :))) ama pasaport kaydı yapmak daha garantidir...

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş tam bilmiyorum ama çok para almıyolar heralde

MezraL123

MezraL123

Üye
Bildiğim kadarıyla pasaport kaydına ihtiyacın yok. Bi telefoncuda imei yazdırırsın olur biter. Tek sorun sim kilidi olması oda imei ile halledilir. Genede pasaport daha garanti olur tabi.

enaa_881

enaa_881

Üye
Bildiğim kadarıyla pasaport kaydına ihtiyacın yok. Bi telefoncuda imei yazdırırsın olur biter. Tek sorun sim kilidi olması oda imei ile halledilir. Genede pasaport daha garanti olur tabi.
kardeş bu dediğini yaptığında imei sini attıkları telefon sıradan telefonlardan biriyse telefonu 3g modunda kullanmaya kalktığı anda yakalanır bi daha uğraşır en garantisi telefonu kayıt ettirmek

bulosele

Üye
Pasaporta kaydettirmek 10 TL...

askomtorelqe

Üye
Turkiyede bu işi yapan en iyi biziZ 3 yıldır hizmet vermekteyiz güvenle yurtdısıdnan telefon getırebılırsınız kayıtını bız gerceklestırıyoruz.1000lerce referans numarası verebılırız..www pasaportkayiti com ve simlocklu ıphonelarınızı turkıyede ılk defa biz fabrikasından direk apple dan cozduruyoruz www simlockunlock com KAYIT YAPTIRDIGINIZDA KAYIT OLDUGUNA DAHIL BELGENIZI ISTEYIN...

KayraBey

KayraBey

Üye
Yürü be @destekpk :D

RizeOnline

Üye
Önceden kayıt için 10TL alıyorlardı zam geldiysede en fazla 20Tl dir.

RizeOnline

Üye
Zaten oyle bir telefona imei attırmak yazık olur. Telefon işindeyim 6 ay kadar önce BTK kurumundan 2 adam geldi rastgele telefon seçip imeilerini falan baktılar. O sırada sordum işin aslını onlara imei olayını nasıl tespit ediyorsunuz diye kendileride genelde imei ler nokia veya samsungun cok eski modelleri olduğu için 3g ve mms özelliği yoktur bu yüzden yeni tip telefonlardan 3g ve mms kullanıldığı an cihaz tespit ediliyor anında ve imeisi kapatılıyor. Zaten Galaxy S2 için imei atmak cok zor bu yüzden böyle bir telefona imei attıran gerçekten mantıksız bir iş yapmış olur. Bu yüzden en doğrusu pasaport kaydı eğer yoksa pasaport biraz tuzlu da olsa bu pasaport hakkını satanlar vasıtası ile kayıt edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt