Nef'i
Üye
-
Konu Sahibi
-
bi yumurtaları deneyeyim konuşmazlarsa kafalarını kırarım
Tuba yumurtakabuğunu duydum biraz benzesekte ben o değilim zaten onun yazdıkları %98 fake
devamını anlatayım bir süre sonra bilgisayardan dolayı başın ağrır bilgisayarı kapatırsın çok sessizleşir ev tekrar açarsın miden bulanır,kola içmekten gına gelir bilgisayarımda adam akıllı ekran kartı olsa açarım crysis,gta 4 saatlerce oynarım fakat şansım olmadığı için ekran kartımda yok x(bi düşün evdesin her istediğini yaparsın istediğin kanalı izlersin istediğin filmi koy cips al kola al filim izle bilgisayarda oyun oyna sana karışacak kimse yok ne güzel
onu yiyerek özür dilemiş oldum herhalde yoksa çürüyecektisımdı gdp kestıgı karpuzdan özür dıeyecek
En çok geceleri gezmeyi severim, geceleri beni rahatsız edicek kimse olmadığı için hep ara sokaklara girerim rüzgarın sesini inceden incede duyarım.. Bu bana huzur verir ve sanada tavsiye ederim
en az 1 hafta tuz yememem gerekiyor sağlık sorunu yüzünden bayağı çekirdek yedim tuzluydu hala var ama tuzlu , ya da ben şanssızımcık balkona muzk dnle dısarıyı ızle
cay yap cay ıc
cekırdek al.d
etraftan gecenleri izle
elestır
gül sonrada .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?