Çok üzülüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Çok üzülüyorum
Ulan markete gittim dönüşte bi araba köpeğin elini ezgi ve ******* gitti arkasına bile bakmadı
İçim parçalandı köpeğin çığlıklarını duyunca yanımda tel. olsa polis yada hayvan barınağını felan arardım..
hemen köpekler koştu felan o kadar insan bekledi başında biri de aramadı .
ne demişler Bir dostun köpekliği köpeğin dostluğundan kotudur

iOSait

iOSait

Üye
Ulan markete gittim dönüşte bi araba köpeğin elini ezgi ve ******* gitti arkasına bile bakmadı
İçim parçalandı köpeğin çığlıklarını duyunca yanımda tel. olsa polis yada hayvan barınağını felan arardım..
ne demişler Bir dostun köpekliği köpeğin dostluğundan iyidir

İnsanlik olmus birader ulan madem bi halt isledin bari insan bir arabadan iner kopegin haline durumuna bakar hastaneye goturur yarasi filan varsa ilgilenir yaziklar olsun valla

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
iOSait

iOSait

Üye
İnsanlik olmus birader ulan madem bi halt isledin bari insan bir arabadan iner kopegin haline durumuna bakar hastaneye goturur yarasi filan varsa ilgilenir yaziklar olsun valla

O kopegi ezen adamda o kopek kadar akil varmidir acaba merak ediyorum

• Beğen
zombaka

zombaka

Üye
Bi hayvana araba ile çarparsan veteriner masrafını kasko karşılıyo o hayvanın bundan haberi yokmu

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
Benim köpeğimi de ezdi araba. Arka ayağı koptu.
Resmen psikolojisi bozuldu köpeğimin. Ve sonunda da öldü zaten.
Lâkin benim içimde kopan fırtınalardan ne haber ezen insanlık artığı, ne haber adına insan denen oluşum...
Alt tarafı hayvan deyip vicdanını rahat tutacak ve unutacak. Allah unutmaz !
Allah'a havale ettim.

• Beğen
iOSait

iOSait

Üye
  • Beğen
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Abi bu insan olmayan varliklara napsak az. Ulan keske telefon yanimda olsaydi. 2 saat gecti hala icimde. Abi 2 saattir terliyorum filan. 10 dakika sonra babamla bi iftar yemegine gitcekdik. Baktim kopek yerinde yoktu. İnsallah bi hayvan sever yardim etmistir.

iOSait

iOSait

Üye
Abi bu insan olmayan varliklara napsak az. Ulan keske telefon yanimda olsaydi. 2 saat gecti hala icimde. Abi 2 saattir terliyorum filan. 10 dakika sonra babamla bi iftar yemegine gitcekdik. Baktim kopek yerinde yoktu. İnsallah bi hayvan sever yardim etmistir.

İnsallah

zombaka

zombaka

Üye
ama ne yalan söyleyim yanımda çocuğu dövseler umruma gelmez ama hayvanlara kıyamıyorum

• Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
içim gitti ya:(

-efşan

-efşan

Üye
Allah'a havale etmekten gayrı hiçbir şey yok.

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Allah obur dunyada gosterecek ona. Tamam yanlislikla ezmis olabilir ama arkana bak bi olmezsin dimi

MaxipmaN

Üye
ne demişler Bir dostun köpekliği köpeğin dostluğundan iyidir

bir köpeğin dostluğu bir dostun köpekliğinden iyidir olmalı

Takipçi Satın Al

Üst Alt