çok üzücü bir olay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matchlessss

matchlessss

Üye
Abartmayalm allah askına yok andorıdde o var bu var... Ben yıllardır nokıa kullanıorum ve şuan ıstedıgım her uygulamayı bulabılıyorum bır telefondan beklentınız ne anlamıyormkı ? 2010 2011 2012 yılında cıkmıs her akıllı telefon nokıa ı phone samsung vb hepsıde kullanıcılarının ıhtıyaclarını fazlası ıle gıdermekde bence.. Nokıa kullanıyorum hıc bır sekılde ne uygulama nede oyunda kendımı eksık hıssetmedım . O telefoncuyada bıdaha gıttıgınde selam soyle androıd dıe bı ısletım sıstemı yokken sYmbıanda 2005 de telefondan msne gırıyoduk bu androıd de ıos da hepsı symbıandan ornek alıp kendılerını farklı sekıllerde gelısdırmıs uygulamalardır suan sYmbıan dan hızlı olsalarda sYmbıanı okadarda kolay oldurebıleceklerını sanmıyorum..

Türe

Türe

Üye
Abartmayalm allah askına yok andorıdde o var bu var... Ben yıllardır nokıa kullanıorum ve şuan ıstedıgım her uygulamayı bulabılıyorum bır telefondan beklentınız ne anlamıyormkı ? 2010 2011 2012 yılında cıkmıs her akıllı telefon nokıa ı phone samsung vb hepsıde kullanıcılarının ıhtıyaclarını fazlası ıle gıdermekde bence.. Nokıa kullanıyorum hıc bır sekılde ne uygulama nede oyunda kendımı eksık hıssetmedım . O telefoncuyada bıdaha gıttıgınde selam soyle androıd dıe bı ısletım sıstemı yokken sYmbıanda 2005 de telefondan msne gırıyoduk bu androıd de ıos da hepsı symbıandan ornek alıp kendılerını farklı sekıllerde gelısdırmıs uygulamalardır suan sYmbıan dan hızlı olsalarda sımbıanı okadarda kolay oldurebıleceklerını sanmıyorum..

ihtiyacınızı karşılıyorsa o telefon sizin için idealdir hocam bütün mesele bu sanırım :)

matchlessss

matchlessss

Üye
aynen öyle yanı bikere farklı olmak zorunda her telefonun her özelliği aynı olamaz. şmdi nokia n8 android olsa 1ghz ıslemcısı olsa 1 gb ram olsa 12mp kamera extra kendı farklı ozellıklerı bu sefer nokıa bıtaraflarını da yırtsa hem dıger modellerını satamaz hem bencee samsung vb androıd telefonlar ölür tabıkı işlemci ozellık meraklıları ıcın dıyorum

Uruloki

Uruloki

Üye
hacılar o değilde ya nasıl bir mantıktır bir tek cihazım flac oynatmaz mı ya yuh artık ya coreplayer indirdim en son n8 e bu arada coreplayer symbian belle ye uyumlusu aranıyor :D

matchlessss

matchlessss

Üye
arkadaşım mp3 bıttımı flac la fılan nıe ugraşıyosn :)

Tuba

Tuba

Üye
Burası gün içinde yaşadığımız olayların bölümü değil.

Lütfen böyle rahatsız edici konuları açmayalım...
Zaman değişiyor bu değişin zamanda herkes istediği teknolojiyi kullanımında serbest...

Bu konu daha fazla uzayıp tartışmalara yol açmadan :locked:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt