çok üzücü bir olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
çok üzücü bir olay
vodafone bayisine gitmiştik cepnet işlemleri için sonra içerde işlemleri felan yaptık etrafıma bakarken iki adamın konuşmasına tanık oldum: adamlardan biri bayi çalışanı diğeri müşteri. Önceki günler bu müşteri bayi çalışanını android telefonlara oyun program atarken görmüş, tabi adam bu işlerden çakmadığı için kendisinde symbian var bilmiyo. Neyse işte adam görmüş bunları. Ben bayideykende adamla konuşuyo: Benim telefonada bu programları atarmısın çalışan: tabi atarım telefonunuza bakayım. Adam çıkartır telefonu gösterir. Çalışan: sizin telefonunuz symbian bunların hiçbirini atamam. Android telefon getirin atayım. Bunları duyduktan sonra izlemeye devam ettim ve adamın yüz ifadesi birden değişti ve üzülerek tek kelime etmeden bayiden çıktı... Doğruyu söyleyeyim o anda birden çok fena güldüm ama sonradan neden bilmiyorum üzüldüm .
Benim burda anlatmak istediğim mesaj, telefonlarınızı seçerken donanım özelliklerinin yanında sistem özelliklerinede bakmanız...

joe_cenk

Üye
Adam Demekki Andoidin Adamlarındandır

cyber

Üye
evet adamı bozmuş

buna üzüleyeceğimize dünyada bin tane dert var eksik kalsın..

Tepkiler: Cihanî Sultan

PriZm

Üye
Adam tam Fandroid çıkmış desene

Tepkiler: Cihanî Sultan
    Konu Sahibi
ama çalışan doğru söylüyo yeni çıkan uygulamalar da artık symbian3e çıkmamaya başladı . Belkide bu yüzden adam bidaha symbian kullanmayacak.

Tepkiler: ozelbaris ve n000k
insanın hayattaki tek üzüntüsü bu olsun kardeş bende bişi var sandım..

Çok komik ama internet çağında böyle şeyler kardeş sen deseydin ya Maxicepte bunlara 1000 lerce program var diye reklam yapardın

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Türe

Üye
amaaan tek dert bu olsun

Tepkiler: ~N.A.W.Y~
yoo aynısını ben muğlada yapıyorum ama symbiana atıyorum uygulama..

yuh yani üzülecek şeye bak adamın elindeki programlar apk mış belli nokia dan şaşma

Dimi3

Üye
Hepsi olmasa da birkaç tane benzer oyun yükleriz demeliydi. Harbi fandroid

m_542tf

Üye
dert dediğiniz bu olsun başka derdiniz sıkıntınız olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...