Cok Ucuz Yazacak Bi Hat Lazım.lütfen Bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
Cok Ucuz Yazacak Bi Hat Lazım.lütfen Bakın
ya arkadaslar ben avea öğrenci kullanıyom ama bu bile bana yetmiyor.yani ben sadece bi kişi ile konuşuyom.ve bu mobil öğrenci bana pahalı gelio.cok sık kontor yüklemek zorunda kalıyom.yani demek istediğim.bi kişi ile en ucuza nasıl konuşabilirm.telsim cep partneri düşünüyodum ama oda tarifeyi değiştirmiş.hesap ettim benim durum daha avantajlı.yani bu kadar küçük sey için yeni hat almaya gerek yok.o yüzden soruyorum ki warmı böle tek kişiyle cok ucuza konuşmanın yolu.varsa söylermisiniz?bide koşulları belirtirseniz cok tesekkürler.

simdiden emeğinize sağlık arkadaslar.

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
arkadaşım ikinizde cep ögrenci iseniz hiç karıştırma böyle devam et daha ucuz zannetmem avea

bassavci

bassavci

Üye
ayda ortalama kişi başı 10ytl civarında ödeyerek sınırsız bedava konuşabilirsin.
aveanın personel hattıyla. tabi ikinizden biri kurumda çalışmalı.
veya kurumda çalışan tanıdığının adına alabilirsin.
bundan daha ucuza bulamazsın.
nede olsa bedava....

ibonline

ibonline

Üye
<div class='quotetop'>(al_pacino &#064; Mar 12 2006, 10&#58;54 PM) [post=296161]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşım ikinizde cep ögrenci iseniz hiç karıştırma böyle devam et daha ucuz zannetmem avea
[/b][/quote]
daha ucuzumu pes valla en iyi tarifedir ögrenci
kardeş galiba 7/24 telefon elden düşmüyor sarj nasıl dayanıyor

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ibonline &#064; Mar 13 2006, 01&#58;17 AM) [post=296278]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(al_pacino &#064; Mar 12 2006, 10&#58;54 PM) [post=296161]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
daha ucuzumu pes valla en iyi tarifedir ögrenci
kardeş galiba 7/24 telefon elden düşmüyor sarj nasıl dayanıyor
[/b][/quote]

walla öle bilader nerdeyse.ewde genelde sarjda dısardada yedek bataryayla dolasıyom.kız meselesi anlarsın.hasret cekiyozda o bi yerde ben bi yerde .....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt