Çok Ucuz! ! Internet Paketleri kapış kapışa gidiyor! Teklifi Siz Verin!!

ne bilim bende hani konuna cevap yok die dedim normal netim varken cepten internete ihtiyaç duymuyorum

Catty

Emekli Yönetici
evet cepten girmek daha sempatik oluyo bazı durumlarda..pcden de girince farketmiyo sonuçta mobil internet te normal internet hızına kavuşunca bi fark olmayacak..bu arada mustafa'ya teşekkürler.

Mesela bana bu ınternet paketlerı cok lazım oluyor ....

Arkadaş gayet dürüst bir satıcı.. Bence internet paketleri alım işlemleri için güvenilir üye listesine ekleyebilirsiniz

Konu Sahibi
Arkadaş gayet dürüst bir satıcı.. Bence internet paketleri alım işlemleri için güvenilir üye listesine ekleyebilirsiniz

Çok Sağol Dostum... Güzel kelimelerin için .. Ben herkes için en uygununu yapıyorum ve hiçkimseye karşı sahtekarlığım ve karsimdaki kimse sahtekarlık yapmadı anılakarsu arkadaşımla satış yaptık herkese güvendiğim gibi ona da güvendim .. Istese herhangi bir üye - alıp kaçabilirdi . Bu Siteyi Çok Seviyorum Çok temiz insanlarsınız... Teşekkür ederim tekrardan Anılakarsu kardeşime (:

bende aldım ama 2 mb cıktı nyse onun borcunu verırız correctboys a

Ne demek.. Daha iş yaparız seninle

dıger hatarıma alırım ben senden 3-4 tane daha ayır sen bana...

Ya ben şeyi anlamadım şimdi bundan sonra günlük paket alınca aylık mı olcak?

Kardes mesela 25 kntre (50 mb) 1 haftalık ınternet paketı alcaksan ve mevcut paketın varsa dıyelım kı 35 mb var onun uzerıne eklenır..
Ve 35 mb lık kullanımının bıtımıne kadar 50 mb kullanabılırsın...
Benım oyle oldu normalde 1 haftada 50 mb uyelıgı bıtmesı gerekıyordu ama oyle olmadı dıger paketle beraber 1 ay kullandım