MaxipmaN
Üye
orası da rahatlar ya onlara 35 derece falan soğuk gelirAntalyaya yok Ankaraya var![]()

orası da rahatlar ya onlara 35 derece falan soğuk gelirAntalyaya yok Ankaraya var![]()

Geçen bi 39 oldu hala unutamadımorası da rahatlar ya onlara 35 derece falan soğuk gelir![]()

ben de fiber bekliyorum hocam balık oltası ile takılmaca bir yere kadar yahuben antartikaya taşındım artık fok avlayarak yaşıyorum pc derecesi 2 yi geçmedi henüz

Koyun tadı vermezben antartikaya taşındım artık fok avlayarak yaşıyorum pc derecesi 2 yi geçmedi henüz

Fiber diye diye interneti bağlayamadılarben de fiber bekliyorum hocam balık oltası ile takılmaca bir yere kadar yahu![]()

orda akk yoksa gidelim vallaKoyun tadı vermez
Fiber diye diye interneti bağlayamadılar![]()

Neredeorda akk yoksa gidelim valla![]()

ben kendi net şebekemi kurdum insan olmayınca kimse kurmamış kartalcell tavsiye ederim akk yok müşteri olmadığından serverlar da yorulmuyoben de fiber bekliyorum hocam balık oltası ile takılmaca bir yere kadar yahu![]()
ben kendi net şebekemi kurdum insan olmayınca kimse kurmamış kartalcell tavsiye ederim akk yok müşteri olmadığından serverlar da yorulmuyo

Hava durumu
Bugün 34
Yarın 36
Perşembe 36
Cuma 30
Cumartesi 29

I love you cuma
Bi tane adam gibi hava durumu uygulamasi bulamadim. Kimi yavaslatiyor kimo duzgun gostermiyor.I love you cuma
google'a "x (il) hava durumu" yazBi tane adam gibi hava durumu uygulamasi bulamadim. Kimi yavaslatiyor kimo duzgun gostermiyor.

Google olabilir mi?google'a "x (il) hava durumu" yaz![]()
Ille de uygulamagoogle'a "x (il) hava durumu" yaz![]()
Çamurdan olsun uygulama olsunIlle de uygulama

Aynen olabilirGoogle olabilir mi?
Tamam. Google olabilir.Çamurdan olsun uygulama olsun
Aynen olabilir
arkadaşlar bu bir necoogle olabilir miTamam. Google olabilir.