cok soruldu ama yinede bakin lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
cok soruldu ama yinede bakin lütfen...
arkadaslar gecenlerde navi´ye cikan symbian belle sürümü downgrade etmeden anna 025.007 üzerine kurulabilirmi, biliyorum cok soruldu, bende gecilmez diye biliyorum, ama
bazi kisiler gecilir dedigi icin aklim karisti, durumu aydinlatirsaniz memnun olurum...

realplayer2

realplayer2

Üye
geçenler ise şans eseri olduğunu söylüyo bida onlarda geçemedi. eğer gerçekten geçmek istiyorsan çok zor değil downgrade yap geç

ustura42

ustura42

Üye
dostum bende n8 cihaz v25 vardı. ve bu enson navide görünen belle ile birlikte euro 2 yi ilk önce update software ile daha sonra refurbish ile flasladım ve şuan kullanıyorum. bi sıkıntı yok. yanlız bu en son navide verilen hack siz. ve formda cfw hack bölümünde verilen hack yöntemlerinin üçünüde denedim haclenmiyo yani belleye uyumlu değil annaya oluyodu. kısaca v25 in üzerine navideki belle kuruluyor.

ustura42

ustura42

Üye
geçenler ise şans eseri olduğunu söylüyo bida onlarda geçemedi. eğer gerçekten geçmek istiyorsan çok zor değil downgrade yap geç

ben 2 kere geçtim 025.007 den belleye :aha:
önce software update sonra refubrish ile yapıyon üzerine bide soft format ohhh on numara oluyo.

realplayer2

realplayer2

Üye
başın göğe ermiş maşallah gülüşüne bakılırsa:) valla geçeceğimi bilsemde geçmem orjinallik hastalığı var daha önce geçtim ama şu an nedense annada en ufak sorunum yok süper ötesi çalışıyo cihaz

ustura42

ustura42

Üye
belle annadan daha hızlı dostum tavsiye ederim :oke:

realplayer2

realplayer2

Üye
tamam işte orjinali gelsin yüklerim söz valla :)

ustura42

ustura42

Üye
bu en son verilen zaten orjinal. sadece türkçe yapmak için euro 2 yi flaslıyosun o kadar.

realplayer2

realplayer2

Üye
boşver dostum yaa anna geldi gelecek diye gece gündüz uyumadık sabaha kadar forumu takip ettim geldi mi diye. Şimdi biraz keyfini sürmek istiyorum ha belle geldiği zaman mecbur geçerim çünkü nokia sms atıyo yeni cihaz yazılımı var diye ayıp olmasın diye geçerim:)

ustura42

ustura42

Üye
boşver dostum yaa anna geldi gelecek diye gece gündüz uyumadık sabaha kadar forumu takip ettim geldi mi diye. Şimdi biraz keyfini sürmek istiyorum ha belle geldiği zaman mecbur geçerim çünkü nokia sms atıyo yeni cihaz yazılımı var diye ayıp olmasın diye geçerim:)
:aha:

realplayer2

realplayer2

Üye
nerden buluyosun böyle enerjiyi bilmiyorum ki

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
peki bir soru daha, flash atarken sim card (telefon hattini) veya hafiza kartini cikarmam gerekiyor mu, yan etkisi olurmu...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
gerekmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt