Çok sinirlendim!

doctorrr

Üye
Henry var ya Hackless orada yönetici olmuş. Neden maxicep yönetiminin adaleti hakkında söylemlerde bulunduğuna şaşmamalı..
Ben hiç bi' amaç güdmeden tepkimi dile getirmiştim. Ama pişmanım. Fikirler değişkendir. Bazı insanların kavramadığı mesele de budur. Piyon olmak iğrenç bi' duygu... Belki de bu kadar heyecenlı olmamalıydım. Yapacak bi' şey yönümü değiştirdim konu tarafımdan rapor edildi. Ben burda her duyguyu tattım; hainliği, sevilmeyi, dışlanmayı, hor görülmeyi, tasvip edilmeyi, övülmeyi... Bir zamanlar hafif meşrep stresi verdiğim doğrudur ama burada kimsenin kişiliğine, ailesine saldırıda bulunmadım... Bu alçaklıktan başka bi' şey değildir. Yapanı duydum ondan söylüyorum. Bu nasıl bi' mentalitedir, nasıl bir anlayıştır yaa şurda çıkan üç beş tartışmadan sonra yöneticinin ailesine saldırmak ne demek?! Reelde merak ediyorum böyle tipleri... Te allaaam...

- - - Eklendi - - -

Şimdi burda 2 milyonu aşkın üye var haliyle tutum sert. Bu olağan bi' şey daha nasıl bir tutum beklenebilir ki yöneticilerden?.. Üstelik ticari bi' amaç ta güdmüyor yöneticiler... O bir insan ve tabii olarak o da hata yapabilir. Bunu büyütmenin, memleket meselesi haline getirmenin bi' manası yok, yaygarayı basmanın, orda burda atıp tutmanın bi' manası yok. Daha cismini görmemiş adamın sana ne garezi olabilir?

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Boşverin genşler. Kürkçü dükkanı örneği için de hazır olun

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Ben gülersem herkes GÜLÜR

Joker.

Üye
sonra karşımıza sen kimi kime şikayet ediyon ekranı çıkarsa

Tepkiler: minoo
one pound fish

- - - Eklendi - - -

very very good and very very cheap

Joker.

Üye
wat ken ay do som tayms

Revengeful

Emekli Yönetici
sonra karşımıza sen kimi kime şikayet ediyon ekranı çıkarsa
Modu şikayet edersen admin bakmak zorunda kalır. Mod asla müdahale edemez minoo hanım, hayırdır sen ne ayaksın ? Şimdi 2 ayağım falan der..