Ben hiç bi' amaç güdmeden tepkimi dile getirmiştim. Ama pişmanım. Fikirler değişkendir. Bazı insanların kavramadığı mesele de budur. Piyon olmak iğrenç bi' duygu... Belki de bu kadar heyecenlı olmamalıydım. Yapacak bi' şey yönümü değiştirdim konu tarafımdan rapor edildi. Ben burda her duyguyu tattım; hainliği, sevilmeyi, dışlanmayı, hor görülmeyi, tasvip edilmeyi, övülmeyi... Bir zamanlar hafif meşrep stresi verdiğim doğrudur ama burada kimsenin kişiliğine, ailesine saldırıda bulunmadım... Bu alçaklıktan başka bi' şey değildir. Yapanı duydum ondan söylüyorum. Bu nasıl bi' mentalitedir, nasıl bir anlayıştır yaa şurda çıkan üç beş tartışmadan sonra yöneticinin ailesine saldırmak ne demek?! Reelde merak ediyorum böyle tipleri... Te allaaam...
- - - Eklendi - - -
Şimdi burda 2 milyonu aşkın üye var haliyle tutum sert. Bu olağan bi' şey daha nasıl bir tutum beklenebilir ki yöneticilerden?.. Üstelik ticari bi' amaç ta güdmüyor yöneticiler... O bir insan ve tabii olarak o da hata yapabilir. Bunu büyütmenin, memleket meselesi haline getirmenin bi' manası yok, yaygarayı basmanın, orda burda atıp tutmanın bi' manası yok. Daha cismini görmemiş adamın sana ne garezi olabilir?