Çok sıkıldım:(:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Çok sıkıldım:(:(
Hayat neden bukadar yoruyosun beni ya neden bukadar üzerime geliyosun:(:(neden bukadar sıkıyosun off ya sıkıldım....:agla:agla:agla

• Beğen
Tepkiler: huri$

Salihyet

Salihyet

Üye
Ben de çok sıkıldım, yerim çok dar :ehe
ayrıca nakit 2000 lazım :pro: duyurulur..

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Keşke benimde sıkıntılarım bukadar rahatlıkla söyleyebilceğim şeyler olsa:(sen nakit bulsan ve geniş biyere çıksan sıkıntın geçer ben napam?....

Salihyet

Salihyet

Üye
Malatya yolcusu kalmasın, ne diyeyim ? :hmmm

huri$

huri$

Üye
kimbilir ne kadar cok insanin derdi tasasi var soyleyemedigi
allah dermansiz dert vermesin beterin beterinden saklasin
in$allah dertlerinizi derman bulur
kucuk sebeplerden mutlu olmaya bakin arkada$lar sukretmeye bakin
ziira hayat olye hizli akiyo ki saglik ve iman olduktan sonra herseyin caresi var diyorum:)
imza maxi cep in ablasi huri$:oke:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
tuba sende benim gibisin sanki hayatın bizden alması gereken bişey varmış gibi geliyor

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Arkadaşlar hayatın anlamı bu. Hayat sıkıntılarla doludur bizim ise bu sıkıntılardan kurtulup görevlerimizi yerine getirmemiz lazım. İşte o zaman huzuru bulacağız.

MUHAMMED ENES

MUHAMMED ENES

Üye
arkadaş niye çok sıkılıyorsun ki bizde zaman zaman sıkılırız ama sıkılmak hayata küsmek anlamına gelmiyorki sıkıntıların beli başlı ölçüleri vardır çoğu sıkıntı dediğimiz yanlızlık misali , çoğuda aile sıkıntısı yada dost yada eş ne bileyim yada sevgilin falan bunlar zamanla geçen şeyler zaten , yok eğer sıkıntın para pul şöhert ise bence gel bu sıkıntıdan vaz geç bir an önce , arkadaşlar hep yükseklere bakmayın biraz da altınızda kilere bakın ne fakirler var akşam evine ekmek götüremiyen ne aç insanlar var başını yastığa aç koyan tabi yastığı varsa o da , lütfen kendinize biraz çeki düzen verin boş sıkıntıları sıkıntı diye de milleti boşuna sıkmayın .. haksızmıyım ,,,,

EDİT: Konu ile ilgisiz resim mesajınızdan çıkarılmıştır.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
arkadaş niye çok sıkılıyorsun ki bizde zaman zaman sıkılırız ama sıkılmak hayata küsmek anlamına gelmiyorki sıkıntıların beli başlı ölçüleri vardır çoğu sıkıntı dediğimiz yanlızlık misali , çoğuda aile sıkıntısı yada dost yada eş ne bileyim yada sevgilin falan bunlar zamanla geçen şeyler zaten , yok eğer sıkıntın para pul şöhert ise bence gel bu sıkıntıdan vaz geç bir an önce , arkadaşlar hep yükseklere bakmayın biraz da altınızda kilere bakın ne fakirler var akşam evine ekmek götüremiyen ne aç insanlar var başını yastığa aç koyan tabi yastığı varsa o da , lütfen kendinize biraz çeki düzen verin boş sıkıntıları sıkıntı diye de milleti boşuna sıkmayın .. haksızmıyım ,,,,

Çok haklısın kardeş ayrıca şu çiçekde mükemmel onu ben bi alayım :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hayatın sıkıcı olması, bazen hava şartları, bazen çevrendekilerin sana davranış biçimleri, bazen de kendini çok düşünmenden kaynaklanır..Bundan kurtulmak ancak zaman ile mümkündür ve en önemli olan şey bu sıkıntı anında birilerini kırmamak olduğunu unutmamak lazım..Çünkü ileriye doğru adımlarımızda , geçmişe bakınca bazı hareketlerimizi çok saçma ve yersiz buluyoruz..İşte bunun sebebi hem düşüncemizin gelişmesi hemde bu tip kısa süreli sıkıntılardır..Yeni yeni şeyler araştırmayı deneyin ve kendinizin daha çok şeyler bilmeniz için çaba gösterin , malûm ben burda yazdıklarımı , zamanında araştırmışım ki sizlere bilgi olsun diye yazıyorum..:)

Saygılarımla...

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Hayatın sıkıcı olması, bazen hava şartları, bazen çevrendekilerin sana davranış biçimleri, bazen de kendini çok düşünmenden kaynaklanır..Bundan kurtulmak ancak zaman ile mümkündür ve en önemli olan şey bu sıkıntı anında birilerini kırmamak olduğunu unutmamak lazım..Çünkü ileriye doğru adımlarımızda , geçmişe bakınca bazı hareketlerimizi çok saçma ve yersiz buluyoruz..İşte bunun sebebi hem düşüncemizin gelişmesi hemde bu tip kısa süreli sıkıntılardır..Yeni yeni şeyler araştırmayı deneyin ve kendinizin daha çok şeyler bilmeniz için çaba gösterin , malûm ben burda yazdıklarımı , zamanında araştırmışım ki sizlere bilgi olsun diye yazıyorum..:)

Saygılarımla...

Evet sene haklısın bir anki kızkınlıkla yuvalar yıkılabiliryor :(

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye

bazen insan o kadar dertleniyor ki bu şarkıyı bazen günde defalarca dinleye biliyorum çünkü anlamı çok derin

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Malatya yolcusu kalmasın, ne diyeyim ? :hmmm

kalmasın demi ne güzel dedin :)

--------------- Ekleme ---------------

tuba sende benim gibisin sanki hayatın bizden alması gereken bişey varmış gibi geliyor

Ya öle dersem abartmış olurum heralde nadide hayat şükürler olsun bana gönlümdekileri hayırlısıyla nasib etti.ama benim derdim özlem işte ya mahmut olmayınca yrımım ben ..çok sıkıcı.istediğim an yanında olamıyorum isteyince sesini bile duyamıyorum.çok özledim.bide şimdi ben kendim gurbete gitcem okul için bilmiyorum napcam çok sıkıldım tez gel yarim diyorum başka bişe diyemiyorum...

Yorum yazan bütün arkadaşlarım ada teşekkür ederim....benim için yani bizim için duanızı eksik etmeyin olurmu.mahmut hayırlısıyla gelsin kavuşalım başka bişe istemiyorum....

Cynical

Cynical

Üye
Olaya bir de şu açıdan bakmak gerek:
Allah sevdiği kuluna dert ve musubet vererek hem onu imtihan eder, hem de onu bu beladan dolayı affetmeyi murad eder. Bakıldığında dünyada belki de en çok sıkıntı çekmiş olan kişiler peygamberlerdir. Bizim sıkıntılarımız onlarınkilerle kıyaslanabilir mi?
Biz Hz. Adem gibi cennetten mi kovulduk? Oğlumuz kardeş katili mi oldu?
Hz. Nuh gibi kavmimiz bizle alay mı etti?
Hz. Yakup gibi evlat hasretinden kör mü olduk? Hz. Yusuf gibi zindanlara mı atıldık haksız yere?
Hz. Eyyüb gibi senelerce hastalık mı çektik?
Hz. Musa gibi Firavun mu var başa çıkmamız gereken?
Yoksa Hz. Ibrahim gibi Nemrudumuz mu var başımızda?
Boyun mu uzatmamız gerek baba bıçağına Hz. Ismail gibi?
Hz. Muhammed gibi yerimizden yurdumuzdan mı kovulduk?
Bize düşen sabırlı olmak ve her halükarda şükretmek.

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Olaya bir de şu açıdan bakmak gerek:
Allah sevdiği kuluna dert ve musubet vererek hem onu imtihan eder, hem de onu bu beladan dolayı affetmeyi murad eder. Bakıldığında dünyada belki de en çok sıkıntı çekmiş olan kişiler peygamberlerdir. Bizim sıkıntılarımız onlarınkilerle kıyaslanabilir mi?
Biz Hz. Adem gibi cennetten mi kovulduk? Oğlumuz kardeş katili mi oldu?
Hz. Nuh gibi kavmimiz bizle alay mı etti?
Hz. Yakup gibi evlat hasretinden kör mü olduk? Hz. Yusuf gibi zindanlara mı atıldık haksız yere?
Hz. Eyyüb gibi senelerce hastalık mı çektik?
Hz. Musa gibi Firavun mu var başa çıkmamız gereken?
Yoksa Hz. Ibrahim gibi Nemrudumuz mu var başımızda?
Boyun mu uzatmamız gerek baba bıçağına Hz. Ismail gibi?
Hz. Muhammed gibi yerimizden yurdumuzdan mı kovulduk?
Bize düşen sabırlı olmak ve her halükarda şükretmek.
E lbette haklısınız ama benim konum biraz demek istediğim şeyden dışarı çıktı sanırım ya:(ben hayata isyan etmiyorumki sadece dun gece çok sıkılmıştım onu yazdım.yani şükürler olsun Rabb'im herşeyi nasib etti bize.benimki sadece özlemden bir anlık sıkıntı.bunları düşünmediğimden değil yani.

Cynical

Cynical

Üye
O zaman "sıkı can iyidir, çabuk çıkmaz" diyelim. :)
Özlem var herhalde? Ücretidir aşkın hasret. Külfeti çekmeden nimete erişilmiyor...

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
O zaman "sıkı can iyidir, çabuk çıkmaz" diyelim. :)
Özlem var herhalde? Ücretidir aşkın hasret. Külfeti çekmeden nimete erişilmiyor...
:)sağolun

Özlem fazlasıyla var:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt