Çok sigara içmekten ölen köpek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
Çok sigara içmekten ölen köpek!
Tıpkı birçok tiryaki gibi onun da kötü alışkanlığı sigara içmekti.Ve sigara içmek hayatına mal oldu.Edi'nin hikayesi bir hayli trajik ve şaşırtıcı..

Sahibi Wolfgang Treiler, 24 yaşındaki köpeğinin bebekliğinden itibaren her gün sürekli olarak sigara çiğnediğini ve bunu alışkanlık haline getirdiğini söylüyor.

Edi, Avusturya'da bir aracın kendisine çarpması sonucu ölse de, ölüm nedeni 'sigara' olarak gösteriliyor.En sevdiği tütün dükkanına, yerde birkaç sigara bulma umuduyla giden Graz, bir aracın altında ezilerek can veriyor.

Kazayı gören bir komşu, "Zavallı Edi, öyle heyecanlı bir hali vardı ki, aracın geldiğini görmedi. Bir şey yapmak için artık çok geçti." açıklamasında bulundu.
Edi'nin sahibi Treiler ise, "Eski sahibi köpeğimi terk etmiş.Biz onu tam 17 yıl önce almıştık.Ve henüz yavruyken sigara çiğnemeyi çok sevdiğini fark ettik.Tütünü ve kağıdı bayılarak yiyor ve ardından tükürmeden önce bir süre filtresini çiğniyordu.Günde yaklaşık olarak 10 adet sigara yiyordu.Ama buna rağmen dişleri çok iyi durumdaydı." diye ifade etti.

Veteriner Harald Mayr ise konuyla ilgili olarak, "Nikotinin köpekleri zehirlediği de bir gerçek. Ama burada gerçek anlamda tütün bağımlısı bir köpek var.Ve sonu gerçekten acı verici." diyor.

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
:hmmmsıgara çigniyormuş

jöly

Üye
yani anlamıyorum...hayvan sevgisi bu mu yaaa...sen hayvanı beslerken kalkıp sigara ve alkole alıştırıyorsun...tövbe tövbe...:@

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Aklıma birden kemal sunalın bir filminde herkese puro yedirmesi geldi:D
Ama köpeğin sonu acı olmuş:(:(:(

dreamboys69

dreamboys69

Üye
kimi tütün çeşitleri ağızda çiğnenir.Türkiyede pek yaygın değildir genelde amerikalıların tercihidir.

canpato

canpato

Üye
ehhee ehhhee keş köpek :D

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Yuh Artık !! :@

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
yani anlamıyorum...hayvan sevgisi bu mu yaaa...sen hayvanı beslerken kalkıp sigara ve alkole alıştırıyorsun...tövbe tövbe...:@

Haklısın ama köpek bir yerden sonra mafişş:)

Sen seninkine yapma sakın abla:)

Dwyane_Wade

Üye
Hay allah...hayatta daha neler göreceğiz bakalım...

c3r3n

c3r3n

Üye
Ee sonuçta o da bir canlı.Bunu anlayamayan sahibi utansın...

jöly

Üye
Haklısın ama köpek bir yerden sonra mafişş:)

Sen seninkine yapma sakın abla:)
ben bizimkileri kuş sütüyle besliyorum...:)insana vereceğime değer hayvanlara veririm daha iyi...:oke:çünkü insanlar kedi gibi nankör oluyor...besledikleri hayvanlara kötü muamele eden kişileri kınıyorum...:@

Solamente

Üye
Vay anam vayyy bunudamı görecektik falan yani :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt