Çok Sevdiğiniz Birisi Suç İşlese ve Size Gelse, Ona Yardım Eder Misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Çok Sevdiğiniz Birisi Suç İşlese ve Size Gelse, Ona Yardım Eder Misiniz?

• - evet, ederim.. benden yardım isteyene sırtımı dönmem

Kullanılan: 16 59.3%
  • - hayır, etmem.. suçu ne olursa olsun cezasını çekmeli

Kullanılan: 11 40.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
evet ederim önde hayırlısı :D

devran_34

devran_34

Üye
ülkemizde tecavüz edenlere 20 - 30 yıl adam öldürenlere ise çok iyi bir avukat vede iyi bir yalan ile toplam indirimleri sayarsak 4 ile 8 yıl ortalama sansınız var :kop:

• Beğen
Tepkiler: SHS
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
suçtan suça değişiklik gösterir kararım..
Aslında suç işleyip benim yanıma gelebilecek kadar ileriyse dostluğumuz bi şeyleri aşmışızdır..Tecavüz değilse suçu saklardım..

• Beğen
devran_34

devran_34

Üye
suçtan suça değişiklik gösterir kararım..
Aslında suç işleyip benim yanıma gelebilecek kadar ileriyse dostluğumuz bi şeyleri aşmışızdır..Tecavüz değilse suçu saklardım..

bencede tacavüzde sanık ortada kalıyo herşeyi şakkadan ötüyo ama evlenmeye zorla tecavüzde ona en büyük ceza o olur hapisdende kurtulmuş olur öyle ama en büyük ceza işte :) :D :)

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
taktınız tecavüze ha :hmmm, gasp-kapkaç-adam yaralama-adam öldürme-torbacılık vs. bunlarıda düşünün

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
taktınız tecavüze ha :hmmm, gasp-kapkaç-adam yaralama-adam öldürme-torbacılık vs. bunlarıda düşünün
farketmez benim arkadaşlarım arasında bu saydıklarına teşebbüs edecek kimse yok ama dünya hali bu bi şekilde olay oraya geldiyse bi sebebi vardır derim,yardım ve yataklık ederim..

• Beğen
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi

farketmez benim arkadaşlarım arasında bu saydıklarına teşebbüs edecek kimse yok ama dünya hali bu bi şekilde olay oraya geldiyse bi sebebi vardır derim,yardım ve yataklık ederim..

uzatmak istemiyorum bu da senin tercihin :)

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Toplumun ne hale geldiğine bir örnek teşkil edebilir bu konu...
Kesinlikle yardım etmem suçu neyse cezasını çekmeli vicdanım bune el vermez çünkü bu işin birde ahiret tarafı var 1 saniye sonra ölmeyeceğimize garanti yok...
Suçuna göre cezasını çektikten sonra arkadaşlığmızı devam ettirebilirim...
Tecavüz, cinayet, hırsızlık, dolandırıcılık bu suçları işlemiş bir arkadaşım varsa kesinlikle arkadaşlıgı keserim...

Bir söz var bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim...

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve SHS
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Toplumun ne hale geldiğine bir örnek teşkil edebilir bu konu...
Kesinlikle yardım etmem suçu neyse cezasını çekmeli vicdanım bune el vermez çünkü bu işin birde ahiret tarafı var 1 saniye sonra ölmeyeceğimize garanti yok...
Suçuna göre cezasını çektikten sonra arkadaşlığmızı devam ettirebilirim...
Tecavüz, cinayet, hırsızlık, dolandırıcılık bu suçları işlemiş bir arkadaşım varsa kesinlikle arkadaşlıgı keserim...

Bir söz var bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim...
yok sen taktın bu ölüme....

• Beğen

Burak

Üye
anket iyi oldu

• Beğen
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
örneğin borcu var birilerinden kaçıyor.
o zaman saklarım. hatta yardımda ederim
alacaklılardan kaçıyorsa elimden geldiğince yardım ederim bende..
:ehe
Bir gün gelir de birileri size borç takarsa buradaki mesajlarınızı hatırlatırım :ehe

Zaten arkadaşım suç işlese ilk beni arar :D
Ben de seve seve yardım ederim. Zaten benim yardımım suç sayılmıyor :ehe
Yardımdaki bu hevesim neden mi?
Tamamen duygusal :naughty:

:ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Yardım ederim tabi ki sonuçta bana güvenerek suç işlemiş :d: (şaka bi yana) Çok sevdiğim biriyse yardım ederim (birini öldürmediği sürece)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:ehe
Bir gün gelir de birileri size borç takarsa buradaki mesajlarınızı hatırlatırım :ehe

Zaten arkadaşım suç işlese ilk beni arar :D
Ben de seve seve yardım ederim. Zaten benim yardımım suç sayılmıyor :ehe
Yardımdaki bu hevesim neden mi?
Tamamen duygusal :naughty:

:ehe:ehe:ehe
yasal şıracıııııııııı.............

• Beğen
Tepkiler: Praetor
greenmile

greenmile

Üye
Adalet herkese lazim yapmayin etmeyin suca ortak olmayin

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Murat yapma dostum ya arkadaşlık daha önemli olmalı

greenmile

greenmile

Üye
Ibrahim bu durumlarda karsi tarafi da dusunmek lazim,en yakinin karsi tarafi oldurdu diyelim.O olenin hayatini geri getirebilecek misin? Bunun adi satma degil gerceklerle yuzlesmedir

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Ama neden hemen adam öldürme dedin belki o kadar ağır bi suç değil ha bi de şu var benim gerçekten arkadaş dediğim biri adam öldürmez insanın bi kişiliği vardır ve asla değişmez.

greenmile

greenmile

Üye
ibrahim suc suctur buyuk hirsizlik kucuk hirsizlik ayrimi olmaz 10 lirada calsan bankada soysan aynidir benim icin

Sucu ayirt etmem yine arkadasimdir ama bunun bedelini odemesi gerektigini soylerim ona

Adam oldurme,hirsizlik vs ne olursa olsun

Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
suç işlemişse yardım etmem,eninde sonunda yakalanır zaten,bide yardım ve yataklıktan ceza yerim,günahıda cabası:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt