bertinos
Üye
-
Konu Sahibi
-
eve çağır evee
Gülme konusunda mesela biri çok komik bir şey söyleyince tebessümde tutamıyorsun işi o yüzden gülmek kabaca oluyorDirek gülme konusuna gireceğim baştan. Asla sesli gülme, hem sünnet hem güzel olan tebessüm etmeyi seçebilirsin.
İkinci olarak romantik olmak okulda gösterilecek bir olay değildir. Birini gözüne kestirirsln ve ona romantik olmaya çalışırsın, hayatta her zaman böyledir, böyle olacaktır. Ama centilmen olmaya çalışman daha çok işe yarar etkileme evresinde.
İfşa edemediğin şeyler var mı? Mesela özgüvenin eksik mi?
Ya da birini mi seviyorsun da sırf bizden çekindiğin için "bir kıza romantik olmaya çalışıyorum" demek yerine "okulda romantik olmaya çalışıyorum" diyorsun?
İfşa edemediğln şeyler varsa özele gel herhangi bir yerden destek verebilirim gece 10-11 gibi.
Bu işin (tavlama evresinin) notlarımla çok büyük envanterim var 10 kızla bu konu hakkında (erkeklerin nasıl olması gerektiği) konusunda konuştum genel olgulara ulaştım.
Kısacası özelden konuşabiliriz
Böyle yapınca sesimin kalınlığı gitmeyecekSaçları yana tara Boğazını ilikle Elinde sürekli kitap taşı En azından kabalığın gider
Gülme konusunda mesela biri çok komik bir şey söyleyince tebessümde tutamıyorsun işi o yüzden gülmek kabaca oluyor
Sevdiğim ise yok şu an için sadece bir kızı beğendim diyebilirim ama nedense okulda sohbeti açamıyorumÖyle kalıyorum yani,mesela arkadaş gözüyle baktığım kızlarla rahatça konuşabiliyorum fakat onunla olmuyor sanki :/ Anca faceten
- - - Eklendi - - -
Böyle yapınca sesimin kalınlığı gitmeyecekZaten kaba imajı sesim veriyor
Diğerlerinde kalın hem de baya kalın kaba bir görüntü veriyor
Bak ergenliktesin sesinin kalınlaşması normal.
Sesin diğer arkadaşlarından mı kalın yoksa herkesinki gibi mi?
Diğerlerinde kalın hem de baya kalın kaba bir görüntü veriyor
Benim sesim kalında tam gür değil boru gibi diyebilirim herkes öyle diyor zaten
Kaba bir görüntü vermemell. Benim sesim kalın ama yüksek sesle konuşmuorum pek.
Hayır uzun boyluyum fakat kilolu değilim.yorumunu okuyunca kafamda kilolu bi imaj geldi. Kilolu musun?
Hayır uzun boyluyum fakat kilolu değilim.
yorumunu okuyunca kafamda kilolu bi imaj geldi. Kilolu musun?
romantik olunca dalga mi geciliyormus
okuz olunca adam oluon
Arkadaşlar sesim kalın diyorum işi nereye getiriyonuz
Bana da öyle geldi.
Ayrıyetten kaşın saçın gözün heryerinde siyah canlandı gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?