çok önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

türkonline

Üye
    Konu Sahibi
çok önemli!!!
selam beyler, bende lg optimus black aldım fakat arka kamerasında problem var bu sorun sadece bende değil,genel bi sorun ve kimse farkına varmamış, şimdi kamerada ki sorun şu şekikde arka kamerayı açın,video moduna alın ,ekranda solda ortada bi ayar düğmesi var video renk ayarı için onu 1 kademe veya 2 kademe yükseltin elinizle de kamerayı kapatın ve sonra ekranda nokta nokta birsürü benek vardır , bu foto çekiminde de aynı ama fotoğraf çekince kayboluyor aynısını videokaydı için söyleyemem videokaydında kayıt bitince de benekler çıkıyor çok can sıkıcı bi durum bu durum için alışveriş merkezlerinde( saturn,teknosa,bimeks) buralardaki teşir ürünlerinide kontrol etdim bunlar daha beteri çıktı ,ama benim arkadaşıdakine baktım o problem yoktu o temiz bu konuyu dh de de açtım bazı arkadaşlarda çıktı bazılarında da çıkmadı sizler de kontrol edebilirmisiniz

bu sorun u videoya çektim

video yu büyütüp de izlerseniz daha net görünüyor
video link i

paganini58

paganini58

Üye
2 tane küçük nokta gibi bişeylerde benim cihazda var ama videolarda resimlerde görünmüyor dediğini yapınca sağ üst köşeye doğru pixell hatası gibi iki nokta ama bence yazılımsal kayde değer bir durum değil ...

ayrıca benim cihaz yurt dışı demekki oradada aynı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt