Çok önemli lütfen yardım edin!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Namizake

Namizake

Üye
    Konu Sahibi
Çok önemli lütfen yardım edin!!!!!
şimdi arkadaşlar ben pc xp iken windows 7 yükledim etkinnleştirme yapamadığım için tekrar xp pro sp3 yükledim ama sonra bazi programlarda
(Uygulama yapılandırması doğru olmadığından,bu uygulama başlayamadı.Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir) diye yazı çıkıyor örneğin pscx2 emüde tekrar yüklüyorum yine aynı oyunlardada aynı
birkaç tane xp cdsi ile denedim hep aynı hatayı aldım cdler sağlam sizce neden olabilir lütfen bilen birisi yardım etsin kafayı yicem artık

kol@j

kol@j

Üye
Eğer bilgisayarın kaldırıyorsa windows 7 'i yükle. telefonla etkinleştirme yap. o kadar zor değil. 0800 lü ücretsiz bir numaraya yönlendiriliyorsun... yakalşık 10 dakikada hazır... internettwen yaptığın zaman garip bir bekleme süresi saatlerce sürüyor...
eğer windows 7 den vaz geçtiysen...
bilgisayarına yüklenen ilk windows xp i yükle... hatta ilk cd si neredeyse onu bul ondan yükle...
daha iyi diye ne yüklediysem bilgisyarım kol çıkarmıştı...

Namizake

Namizake

Üye
    Konu Sahibi
yok orjinal cd format atarken kırılmıştı ben bu sorunu halletmem lazım bilgisayar adam gibi programları açmıyo

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Microsoft'un sitesine gir , orada çıkan güncelleştirmeleri yükle.Visual C++ ve .NET Framework güncellemelerini yüklediğinden emin ol.

Namizake

Namizake

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkürler sorunu hallettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt