exe uzantılı çalıştırabilirmiyiz diye bişi demedim bunu cevirme vs. gibi durumumuz varmı dedim iphoneda sunmuş ve androidde var team wiewer sitesinden bakabilirsin neden symbian icinde olmasın 1000tl para verioyz telefonun herşeyini tabiki kullancaz soru sorduk
Basa donelim bakalim daha once ne demissin..."
arkadaşlar şimdi ben telefonuma team wiewer adlı programı yükleyeceğim ancak internette symbian icin uyumlu bulamadım iphone ve android icn var sadece symbian icin olanlarda paralı :S
bu normal exe dosyasını n8de nasıl calıstırırz böyle bir şeyi yapabilirmiyim veya symbian icin nerden bulabilirm team wiewer yardımcı olursanız cok sevinirim"
demek ki demedim dedigini demissin de farkinda degilsin... hayir insanlar buraya yaziyorlarken konustuklarini mi saniyorlar acaba diye dusunuyorum boyle arkadaslari gorunce, sozu inkar edersin de yazdigin yazi orda duruyor, onu hadi sen okumadin diyelim, biz okuyoruz ne yazdigini ona cevap veriyoruz, ortada acikca duran soru var, oyle demedim boyle demedim ne...
1000 lira vermis butun ozelliklerini kullanmak istermis, baska uzaktan yonetim programlari ara o zaman alternatif ara... teamviewer olmaz baska birsey olur... olmadi kendin otur yaz, olmadi para ile yazdir... ama herseyden once ne sordugunu, ne istedigini bil...
acik bir soru soruyorsun, sonra ama o oyle diiil, ne oyle degil, hersey ortada...
Not: andoid icin olanin uzantisi .exe degil .apk zaten..
Iphone icin de neyse ne...
Symbian icin ya .sis/.sisx/.jar/.jad uzantilari calistirilabilir.
.exe dosyalari vardir muhakkak sistemin kullandigi ancak kurulum yapilacak dosyalar kesinlikle .exe degildir.