çok mutsuzum:(

Sponsorlu Bağlantılar

met-137

Üye
    Konu Sahibi
çok mutsuzum:(
6 gündür bir binada çalışıyorum binanın yanında bir evde çok hoşlandığım bir kız var kaç gündür çalışıyoruz ama hiçbirşekilde konuşamam yarinda iş bitiyor yarın son kez görücem kızında beni sevdiğini biliyorum ama...:(((

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Klasik bir laf vardır.Seviyosan git konuş.

by-pegasus

Üye
konuşacan hacı başka çare yok bir şekilde iletişime geç telefon numarasını filan al

Secret26

Secret26

Üye
O seni fark etmediyse işin zor öyle önüne geçip dur senden çok hoşlandım da denmez türk kızlarına zor abi bu iş bir yerlerden tanışıp kaynaşmak lazım

ümran

Üye

-Emre

-Emre

Üye
seni sevdiğini nerden biliyosun? Kızlar çok garip.. Sen tam; oldu işte dersin, gidip konuşursun. "ama ben seninle sadece arkadaş olarak düşünmüştüm" deyip çıkarlar işin içinden.

SheFy

SheFy

Üye
Ben Türk kızlarını çözemedim. Hacı çok farklı yaratıklar.

SheFy

SheFy

Üye
Seni sevdiğini düşünüp kıza söylersen, o da olmaz, seni tanımıyorum, istemiyorum derse, senin moralin alt üst olur. Kızlar seni kesmesine sakın aldırış etme. Çünkü çok aptalca nedenler çıkıyor. Sen kendinden hoşlandığını sanıyordun ama malesef öyle olmuyor.

SheFy

SheFy

Üye

Bugune kadar kac tane yabanci sevgilin oldu?

Ciddi anlamda olmadı, ama oldu. Yabancı arkadaşlarım var. Bu yazıma bu soruyla karşılık verdn anlamadım. Bi kzı anlamk için sevgili olmak şart mı ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Ciddi anlamda olmadı, ama oldu. Yabancı arkadaşlarım var. Bu yazıma bu soruyla karşılık verdn anlamadım. Bi kzı anlamk için sevgili olmak şart mı ?

Belirli konularda evet sart.

SheFy

SheFy

Üye

Belirli konularda evet sart.

Sorun değil varsa sorun açıklarım, no problem ;)

- - - Eklendi - - -

Özellikle şu kendi açıp saçan tonlarca yüzüne makyaj yapıp peşine abaza erkekleri takan kızlar, veya kendini güzel sanıp hava atanlar. Erkekler ona mecburmuş gibi. Genelde çok ukala ve şımarık olurlar. Bunları bu hale getiren yine erkekler. Yalan mı?

met-137

Üye
    Konu Sahibi
kızın beni sevdiğine adım gibi eminim telefonuda var fakat evinde annesi kardeşleri babası falan olduğu için konuşmam imkansız dışarıda çıkmıyor

Megandroid

Megandroid

Üye
6 gündür bir binada çalışıyorum binanın yanında bir evde çok hoşlandığım bir kız var kaç gündür çalışıyoruz ama hiçbirşekilde konuşamam yarinda iş bitiyor yarın son kez görücem kızında beni sevdiğini biliyorum ama...:(((

Kardesim o da seviyorsa konussana kafayimi yedin :ehe:

-Emre

-Emre

Üye
konuş bir şekilde o sana kalmış.

kaihl20

Üye
Abe ferhat sen delimisin anam ayatta izin vermez bilmezmisin

Takipçi Satın Al

Üst Alt