Çok Mutluyuuum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Çok Mutluyuuum
öncelikle dün diğer kulaklara göre daha uygun bir kulaklık buldum sonra akşam 27 tl ödül kazandım bugün dershane sınavı vardı 2. Sınıftayım yükselmemek için arkadaşlarla düşmeyecek kadar yaptık aynı sınıfta kaldım az önce okulun sitesine baktım en iyi arkadaşlarımın 3üyle ve o kızla :D aynı sınıftayım :D Allahım şu an rüyada gibiyim ağlamak istiyorum somuru:

• Beğen
Tepkiler: nazlican

doctorrr

doctorrr

Üye
:sarıl: hayırlı olsun kabızcığım :D

codblackops2

codblackops2

Üye
hayırlı olsun kabızsın felan ama şanslısın :D

BYFECI

BYFECI

Üye
hayırlı olsun kabız tavuk

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
çok şanslıyımdır :naughty:

Symbianize

Symbianize

Üye
Sans :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
üstüste denk gelince bir acayip oldum bugün de bir kupon yaptım o da tutarsa var ya :eller:

Astrosman

Astrosman

Üye
Oğuzhan özele gel bebeğim :naughty: şu arada kız için rüyalarını gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktir :oke: kapiişş?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

söyleseydin ben sana sağlam tüyolar verirdimm :ehe

bir dahaki sefere :ehe bir de daha iyi kupon yapardım da ayaküstü olmuyo evde iyice analiz yapıp maçları belirlemem lazımdı :D

- - - Eklendi - - -

Oğuzhan özele gel bebeğim :naughty: şu arada kız için rüyalarını gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktir :oke: kapiişş?

özelde zaten konuşuyoz ya bebek :ehe yani artık hayal kurma icraata geç diyosun :ehe okul başlasın yardırcam :naughty:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Astrosman

Astrosman

Üye

bir dahaki sefere :ehe bir de daha iyi kupon yapardım da ayaküstü olmuyo evde iyice analiz yapıp maçları belirlemem lazımdı :D

- - - Eklendi - - -

özelde zaten konuşuyoz ya bebek :ehe yani artık hayal kurma icraata geç diyosun :ehe okul başlasın yardırcam :naughty:

o okulu dağıt bebek.. :ehe sınıfta kıza sürekli bakmada sakındırma avı :D

abandonware

abandonware

Üye
Allah kurtarsın kardeş :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt