çok komikk!!1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
çok komikk!!1
temel kazı yapıyormuş.kaz ölmüş

Tepkiler: aldan

mcnpl4

Üye
kardeş burası oyun parkı deil... adam gibi konu açacaksan aç! yoksa gereksiz konularla uğraştırma bizi...

Tepkiler: Cihandar

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ne dediğini sanıyorsun.brası eğlence bölümü değilmi.neden saygı göstemiyorsun konuma.

Tepkiler: hassan32 ve aldan

aldan

Üye
ben yaldana katılıyorum.burası bizim eğlenmemiz gereken bir bölüm.yaldan arkadaşım konularının devamını bekliyuorum

----------Eklendi @ 11:59:11 ---------- Yazıldı @ 11:58:41 ----------

teşekkürler

Tepkiler: hassan32
yaldan ve aldan siz aynı kişi değilsiniz değil mi ?? aynı konularda mesajlarınız var. ve birbirinizi hep destekliyorsunuz ? ne iş

Tepkiler: burak9400
yaldan ve aldan.ikiz kardeş misiniz? yoksa aynı profil misiniz?

Aynı profil orjinal ile konu açıor sahtesi ile beğenior ve forumda mal mal şeyler yapıor ip den bakın gereği yapılsın.Aldığı uyarılara bakın.

By_AkA

Üye
Var bunlarda bi iş...

hayır bende de var alt bi üyelik ama böle kendi konularımı kendim begenmiyorum.o üyeligi zaten kullanmıyorum.

yaldan ve aldan.ikiz kardeş misiniz? yoksa aynı profil misiniz?

Aynı profil orjinal ile konu açıor sahtesi ile beğenior ve forumda mal mal şeyler yapıor ip den bakın gereği yapılsın.Aldığı uyarılara bakın.

Var bunlarda bi iş...

hayır bende de var alt bi üyelik ama böle kendi konularımı kendim begenmiyorum.o üyeligi zaten kullanmıyorum.

yaldan arkadaşın mesajlarını beğenenlere baktım tam 26 tanesi "aldan" tarafından 7 tanesi de farklı kişilerden işte

byilmazZ

Üye
Cakala bak, 2.hesapla actigi konulari begeniyor. Maxicep yoneticileri geregini yapar merak etmeyin

hassan32

Üye
Arkadaşlar bencede ama iyi yapıyor değilmi.çok komik

Tepkiler: aldan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...