Çok karışık duygular içindeyim :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çok karışık duygular içindeyim :(
Şuan içinde bulunduğum durumu ifade edeceğim. Çok zor durumdayım.

- Yarın Öğretim sınavım var fakat ben ondan sonraki günün (Bulaşıcı hastalıklar) sınavını çalışıyorum. Bugün mutlaka Öğretim sınavına da çalışmam lazım.
- Finallerin hepsini geçebilecek miyim bütlerde olacak mı? Olursa sınav stresi ikiye katlanır çünkü Temmuzun ortasında bütler yapılacak. Sınavlarına girdiğim derslerin sonuçları ne zaman açıklanır kesin tarihte yok.
- Bu ay içinde evi taşıyacağız, nasıl taşıyacağız bilmiyorum. O kadar eşyayı 5. kattan 0. kata indirmek çok büyük zahmet (ilk taşındığımızda çıkarmıştık hatırlayanlar var belki)
- İnternet kesintisi yapacağız ancak interneti Doğubayazıttaki babamın evine de taşıyabilirim ancak orda da telefon direkleri var ancak kablolarını hep çalıyorlar bu yüzden telefon kablosu mahallede yok.
- Android'e mi çalışayım Symbian'a mı bir planım yok, ekibim darma dağın herbiri bir yerde.
- Sony Ericsson Xperia Pro'nun yeni Android 4.0.4 sürümü bozuk, GingerBread son sürümü de bir türlü rootlanmıyor (yani hacklenmiyor), ne yapacağımı bilemiyorum. Eski sürüm kullanınca güncelleme istiyor sinirlerimi alt üst ediyor.

Off of :( Durumlarımı özetledim. Zaman herşeyin ilacıdır derler ama öyle oturupta bu olayların gerçekleşmesini zamana bırakırsam zaman bana zehir gibi gelecek :(

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Doğubeyazıta selam diyelim. Orada askerlik yapmıştım.
Zamana bırak herseyi hal olur. Eğer yakın olsaydık sana seve seve yardım ederdim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
FlaxLy

FlaxLy

Üye
Üzüdüğün şeylere bak. :pro:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
gerçekten durumun zor rambo usta . Allah yardımcın olsun. Ne diyeyim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Doğubeyazıta selam diyelim. Orada askerlik yapmıştım.
Zamana bırak herseyi hal olur. Eğer yakın olsaydık sana seve seve yardım ederdim.

Doğubayazıt'ın askerliği iyidir diyorlar :) Allah razı olsun böyle düşündüğün için :tebessüm:

Üzüdüğün şeylere bak. :pro:

:ağlarım:

gerçekten durumun zor rambo usta . Allah yardımcın olsun. Ne diyeyim :)

Allah sana da zor zamanlarında yardımcı olsun :) Teşekkür ederim.

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
esyalari tasirken bilgisayara dikkat et ;)

joker.lg

joker.lg

Üye
Şuan içinde bulunduğum durumu ifade edeceğim. Çok zor durumdayım.

- Yarın Öğretim sınavım var fakat ben ondan sonraki günün (Bulaşıcı hastalıklar) sınavını çalışıyorum. Bugün mutlaka Öğretim sınavına da çalışmam lazım.
- Finallerin hepsini geçebilecek miyim bütlerde olacak mı? Olursa sınav stresi ikiye katlanır çünkü Temmuzun ortasında bütler yapılacak. Sınavlarına girdiğim derslerin sonuçları ne zaman açıklanır kesin tarihte yok.
- Bu ay içinde evi taşıyacağız, nasıl taşıyacağız bilmiyorum. O kadar eşyayı 5. kattan 0. kata indirmek çok büyük zahmet (ilk taşındığımızda çıkarmıştık hatırlayanlar var belki)
- İnternet kesintisi yapacağız ancak interneti Doğubayazıttaki babamın evine de taşıyabilirim ancak orda da telefon direkleri var ancak kablolarını hep çalıyorlar bu yüzden telefon kablosu mahallede yok.
- Android'e mi çalışayım Symbian'a mı bir planım yok, ekibim darma dağın herbiri bir yerde.
- Sony Ericsson Xperia Pro'nun yeni Android 4.0.4 sürümü bozuk, GingerBread son sürümü de bir türlü rootlanmıyor (yani hacklenmiyor), ne yapacağımı bilemiyorum. Eski sürüm kullanınca güncelleme istiyor sinirlerimi alt üst ediyor.

Off of :( Durumlarımı özetledim. Zaman herşeyin ilacıdır derler ama öyle oturupta bu olayların gerçekleşmesini zamana bırakırsam zaman bana zehir gibi gelecek :(

:sarıl: üzülme umarım hal olur

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
PriZm

PriZm

Üye
Symbian s60v5 bölümünde kelime tabiriyle "noob" larla çok uğraştık.bumu seni zor duruma sokacak? pehh :D

__xXx__

__xXx__

Üye
allah yardımcın olsun kardeşim

M. tAHA

M. tAHA

Üye
nasıl ekibin darmadağın ben yeteriim sana rambocan kendine sıkıntı etme. unutma bana daha cfw yapmayı öğretecen sözün vardı.(yoksada veririsin artık :kıskıs:) biz yanındayız senin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nasıl ekibin darmadağın ben yeteriim sana rambocan kendine sıkıntı etme. unutma bana daha cfw yapmayı öğretecen sözün vardı.(yoksada veririsin artık :kıskıs:) biz yanındayız senin

O değilde, modderlerin her biri zorunlu gittiler. Bende gideceğim gibi görünüyor. Yine gelirim belli olmaz. Karışık bu işler.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...