Telefon Tavsiyesi Çok Kararsızım, Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keepout006

Üye
    Konu Sahibi
Çok Kararsızım, Lütfen Yardım
2 gün sonra telefonu alacağım. Fakat hala karar verebilmiş değlim.
1) e6
2) Samsung galaxy Ace
3) ideos x5

Biliyorum, birisi qwerty birisi değil birisi android birisi symbian çok ayrı dünyalar fakat, siz hangisini önerirsiniz ?
Yorum yapan herkese çok teşekkürler.

kerim5534

kerim5534

Üye
ben e6 derım acenın ekran cozunurlugu dusuk x5 de pek guvenmıyorum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
e6 derim kardeşim :)

waycell

waycell

Üye
ideos x5 diğer adıyla huawei motorolanın telefonlarını imal eden ve sayısız çeşitte elektronik ürünü olan dev ve kaliteli bir firma bir süredir kendi telefonunu üretiyor nokia alsan sertifika ve donma olaylarıyla kendini kahredeceksin galaxy ace güzel ama flash player desteği yok ve ram az telefon kasılıyor çoğu zaman .buda ideosun özellikleri:

[h=1]Huawei IDEOS X5[/h]

Birçok operatöre cep telefonu üreten Huawei, sonunda ülkemizde de kendi markası altında cep telefonu satmaya başladı. Firmanın ülkemizde satışa sunduğu ilk telefonlar IDEOS ve IDEOS X5. "Cep telefonu fiyatına akıllı telefon" sloganıyla ürünlerini satışa sunan firmanın Test Merkezi'mize konuk olan IDEOS X5 modeli, ilk bakışta kaliteli ekranı ile dikkat çekiyor. Çözünürlük konusunda Samsung'un Galaxy S'te aşağı kalmayan üründe 800 x 480 piksellik 3.8" kapasitif dokunmatik ekran yer alıyor. Özellikle de ekonomik telefonlarda ekrana baktığınızda gördüğünüz piksellerden IDEOS X5'te eser yok. Yine video izlerken ve fotoğraflara bakarken bu yüksek çözünürlüğü farkını kolayca anlayabiliyorsunuz. IDEOS X5'te 5 megapiksellik bir kamera yer alıyor ve bu kamera ile 720p video kaydedebiliyorsunuz. Tabii ki bu işlem için güçlü bir işlemci gerekiyor. X5 bu bağlamda 800 MHz Scorpion işlemci ile geliyor. Bu işlemci aynı zamanda cihaza iPhone 4'te dahi bulamayacağınız bir özellik katıyor: Flash 10.1 desteği. İşletim sistemi olarak 2.2 Froyo ile gelen X5 için daha şimdiden 2.3 ROM çalışmalarına başlanmış. Kablosuz ağ desteği ve Bluetooth da X5'te standart..ve fiyatı çok uygun

keepout006

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler,
Başka yorumları bekliyorum.

61semih

61semih

Üye
galaxy Ace aralarında en şık olan telefon bu ben bunu tercıh ederdım onun dısında aralarında en ıyı donanıma sahıp olan cıhazda x5

keepout006

Üye
    Konu Sahibi
Vatan bilgisayardaki %25 indirimden faydalanarak Desire Z aldım :P Seçeneklerde olmayan bir şey :) Teşekkürler.

61semih

61semih

Üye
Vatan bilgisayardaki % indirimden faydalanarak Desire Z aldım :P Seçeneklerde olmayan bir şey :) Teşekkürler.
en iyisini yapmıssın kardesım 800 900 arasıydı dıye hatrlıyoruum o telefonu.hayırlı olsun

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
tabikide ace ... ekranı daha büyük daha güzel daha şık ... videoları vs daha net izlesin oyunları daha güzel oynarsın gözünede gönlünede hitap eder ... e6 yı denemek için satın aldım almaz olaydım iğrenç geldi bana e72 dha güzel emin ol ... torch u da bu yüzdn sewmemştim bi tel hem dokunmatik hem klavyeli olunca cılkı çıkıyo nasıl kullancağını şaşırıyorsun en güzeli galaxy ace al bak android hem bi tın uygulama oyun vs indirirsin şarjıda 2 3 gün gidiyo normal kullanımda... samsung alda ne alırsan al devir samgung devri :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt