Çok ilginç !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok ilginç !

RESİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA
Evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler varmış

BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER

1) Şizofrenler
2) Çok Hassas Olanlar
3) Depresyonda olanlar

İNTİHAR ETMELERİNİN NEDENLERİ

1) Resme uzun süre bakarak birşeyler beklemeleri ve bozuk piskolojide oldukları için resmi farklı boyutlarda farklı biçimlerde görmeleri. (Tamamen Rahatsızlıklarından Dolayı)

2) Resme bakmayı bitirdikten sonra , yerde devamlı resimdeki kızı hayal etmeleri ve yanlarından önlerinden geçen herkesin yüzünü bu kızın yüzü gibi görmeleri.

3) İNTİHAR: Yine hastalıklarından dolayı kızla konuştuklarını sanmaları (biz o kişiyi görürken bize kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor) kızdan büyük ihtimal ölüm emri gibi halisinasyonlar gördükleri tahmin edilmektedir. ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyormuş)

• Beğen
Tepkiler: chakır66, sagocu_kajmeran, bazgiret_cancir ve 2 diğerleri

● aLuvi ●

Üye
Valla dogru sölediginden eminim intahar edenler olabilir ama sebebi neden bole anlamadım o kadar ıntahar edeceq bıse yok sadece ortada resim var o kadar..onlar kendileri beyinlerinde gerceklestiriorlar ve bu sayede intahar ediyorlar tek acıklaması bu...!!

--------------- Ekleme ---------------

Ama bunu solemek gerekırse hepsı cok sacma bı o tarafa bakım senı gorim bi o tarafa bakim seni gorum sana intahar emri felan veriyor cok sacma ama bunu intahar edenler'den duymalıyız ben depresyondayken bence buna bakmiyim en iyisi..!!!

ism@il 54

ism@il 54

Üye
kadının gözüne baktım sanki beni hipnotize ediyor.:(

● aLuvi ●

Üye
Hipnotizemi Ediyor Sakın İntahar Etme..!! =)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar fazla bakmayın.İlk baktığımda bana bişey olmuyordu fakat sürekli bakınca insan ister istemez garip oluyor.. Mesela ben bakarken sanki saçları dalgalanıyor ve konuşuyor gibi ...İlk defa böyle birşey ile karşılaşıyorum , bi bakın geçin.

@y$é

@y$é

Üye
Arkadaşlar fazla bakmayın.İlk baktığımda bana bişey olmuyordu fakat sürekli bakınca insan ister istemez garip oluyor.. Mesela ben bakarken sanki saçları dalgalanıyor ve konuşuyor gibi ...İlk defa böyle birşey ile karşılaşıyorum , bi bakın geçin.

tmm saol bilgilendirdiin için ztn 1 kere bakmıştım

● aLuvi ●

Üye
yok ya o kadar onemli deil sadece bi resim bunda ne var ben baktım baktım bıse olmadı vallaA
Hem gozlerınde bıse yok neden gozunde bıse var gozunde bise var diorsunuz anlamadm..!!

sagocu_kajmeran

sagocu_kajmeran

Üye
abii bakmayın bulaşır xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt